ADManager Plus

 -

Beheer en rapportage van Active Directory

Beheer en rapportage van Active Directory

Windows Active Directory en Microsoft Exchange - Op web gebaseerd beheer en rapportage!

ADManager Plus is een o phet web gebaseerde, gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken Active Directory, Microsoft Exchange Server-beheer en rapportagetool. Met deze software kunnen AD-beheerders AD-taken delegeren aan Helpdesk-technici, AD-workflows beheren en zelfs AD-taken automatiseren. Deze oplossing werkt ook als een efficiënte AD-tool voor zoekopdrachten. Het mooiste is dat beheerders dit allemaal kunnen uitvoeren met slechts muisklikken en op UI-gebaseerde acties.

ADManager Plus assisteert beheerders in de volgende gebieden:

Beheer van Active Directory Beheer van Active Directory

Beheer van Active Directory wordt een eenvoudig, moeiteloos en snelle taak i.p.v een moeizaam, tijdrovende taak (wanneer allen de systeemeigen AD-tools zoals ADUC en scripts worden gebruikt). Taken met meerdere stappen zoals maken, opnieuw maken van AD-objecten zoals Gebruikers, Groepen, Contactpersonen en Computers worden nu acties van slechts een enkele stap. Met massabeheeracties zoals massaal aanmaken en wijzigen van gebruikers, massaal maken van groepen, enz., wordt AD-beheer nu kinderspel!

Active Directory rapportage Active Directory rapportage

De meer dan 150 vooraf gebouwde rapporten van ADManager Plus halen cruciale, gedetailleerde gegevens op over alle gebieden van AD, met slechts een muisklik. Met meerdere categorieen zoals AD gebruikersrapporten, aanmeldrapporten, distributielijstrapporten, compliancerapporten (SOX, HIPAA, PCI), enz. en een planner voor het genereren en verzenden van de vereiste rapporten, is deze tool het perfect antwoord op alle behoeften aan AD-rapportage!!

Werkstroom en automatisering van Active Directory Werkstroom en automatisering van Active Directory

Met AD-werkstroom kunnen beheerders routes definiëren voor het uitvoeren van alle AD-raken. Met de werkstroom van meerdere niveaus kunnen beheerders verschillende niveaus instellen, zoals aanvraag, beoordeling, goedkeuring en uitvoeren, volgens hun vereisten. Werkstroom stroomlijnt het proces van aanmaken, evaluatie en uitvoering van alle AD-taken. Dit helpt beheerders te zorgen voor gemakkelijke naleving van de verplichte IT-normen.

Automatisering van Active Directory:

Met ‘Robo Requesters’ kunnen beheerders het proces van aanmaken of uitvoering van repetitieve taken automatiseren, volgens een vooraf gedefinieerd pad. Beheerders kunnen ook beoordelingspunten instellen die kunnen worden gecontroleerd door specifieke gebruikers of technici. Dit maakt dit automatiseringsmodel volledig gecontroleerd en veilig.

Delegatie helpdesk Active Directory Delegatie helpdesk Active Directory

Beheerders moeten het grootste deel van hun productieve tijd besteden aan triviale, alledaagse taken die hun niveau van deskundigheid niet vereisen. De eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen gebruikersinterface van ADManager Plus maakt het zelfs voor de technisch naïeve gebruikers mogelijk om als beheerder op te treden. Met op functie-gebaseerde delegatie en OU-gebaseerde delegatie kunnen beheerders beheers- en rapportagetaken delegeren aan helpdesktechnici. Deze delegatie zorgt ervoor dat technici alleen de gedelegeerde taken uitvoeren, in alleen de toegewezen OU's. Deze delegatie is volledig veilig!

Beheer van Microsoft Exchange Beheer van Microsoft Exchange

ADManager Plus helpt beheerders ook bij het beheren van hun Exchange-omgevingen. Het grote voordeel is dat het mogelijk is om vanaf een enkele console meerdere versies van Exchange te beheren, namelijk Exchange 2003, Exchange 2007, Exchange 2010,. Dit bespaart de beheerders het gedoe van schakelen tussen meerdere consoles en tools voor elke beheers- of rapportagetaak voor Exchange.

Aan Exchange-beheer gerelateerde taken zoals het maken van postvakken van gebruikers, het migreren van postvakken , opnieuw maken van postvakken van gebruikers, enz., kunnen voor meerdere gebruikers, groepen en contactpersonen, in een keer worden uitgevoerd. Exchange-specifieke taken kunnen zlefs worden gedelegeerd aan helpdesktechnici, wat de beheerders veel tijd en moeite bespaart.

Microsoft Exchange rapportage Microsoft Exchange rapportage

Met creatieve Exchange-specifieke rapporten maakt ADManager Plus een eenvoudige, moeiteloze taak van Exchange-rapportage. Met deze rapporten kunnen beheerders nu direct gedetailleerde gegevens over hun Exchange-omgevingen ophalen. Al deze rapporten kunnen ook automatisch worden gegenereerd en naar meerdere e-mailadressen worden verzonden in verschillende opmaken, zoals XLS, PDF, HTML, CSV, enz.

Met een dergelijke uitgebreide reeks van functies voor beheer van en rapportage over Active Directory en Exchange-omgevingen, heeft ADManager Plus bewezen een bekwame en betrouwbare bondgenoot van beheerders te zijn, wereldwijd, in organisaties van elke omvang en ook verticaal!