Applications Manager

 -

Beheer programmaprestaties in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen

Wat is Applications Manager?

ManageEngine Applications Manager is een software voor controle van server en programmaprestaties die bedrijven helpt bij het zorgen voor een hoge beschikbaarheid en prestaties voor hun zakelijke programma's, door te garanderen dat servers en programma's een hoge bedrijfstijd hebben. De mogelijkheid voor beheren prestaties omvat servercontrole, controle applicatieserver, databasecontrole, controle webservices, controle virtualisatie, cloudcontrole en een scala aan andere mogelijkheden voor programmabeheer die IT-beheerders zullen helpen bij het doeltreffend beheren van hun hulpbronnen.

Hoe kan ManageEngine Applications Manager u helpen?

ManageEngine Applications Manager helpt u met ee holistische weergave van uw IT-hulpbronnen. Het helpt bij de controle van prestaties van verschillende onderdelen van een programma, en helt bij een snelle oplossing bij productieproblemen. Dit helpt bij het verminderen van elkaar de schuld geven en verbetert de kwaliteit van service voor einddgebruikers.

Beheer programma- en systeemprestaties

Diepgaande controle programma-onderdelen, hoofdoorzaakanalyse en capaciteitsplanning voor uw heterogene datacentrum.

Beheer programma- en systeemprestaties

Topology Views helpt om het grote plaatje te begrijpen

Krijg grip op complexe IT-omgevingen met geautomatiseerde ontdekking en in kaart brengen van afhankelijkheden bij programma's. Introduceer betere IT-processen en verminder totale eigendomskosten.

Topology Views helpt om het grote plaatje te begrijpen

Geintegreerde beheerconsole

Ondersteuning voor meer dan applicatieservers, servers, databases, ERP, middleware, webservers, Exchange-servers, virtuele systemen, openbare cloud-hulpbronnen, enz., direct uit de doos. Allemaal vanaf een enkele, geïntegreerde beheerconsole.

Vermogen voor heterogene controle

Prestatieweergaven

Krijg diepgaande metriek over prestaties voor uw gehele scala aan programma's en servers. Elimineer problemen bij prestaties en optimaliseren van programmaprestaties o phet programma en web.

Prestatieweergaven

Controle beleving eindgebruiker

Meet prestaties van programma's vanuit het perspectief van uw eindgebruikers. Zorg ervoor dat uw webprogramma's zich te allen tijde volgens verwachting gedragen.

Controle beleving eindgebruiker

Controle webtransacties van URL tot SQL-query

Benoem problemen bij prestaties bij end-to-end zakelijke transacties, helemaal vanaf een URL tot de SQL-query.

Beheer infrastructuurprestaties
  • Volgende stappen downloaden
1
2
3
4
5
6
7
Voorbeeld frame

ManageEngine Applications Manager levert ook Business Service Management, dat voorziet in een zakelijke centrische weergave voor het controleren van IT-hulpbronnen. Dit helpt u bij het verder afstemmen van uw IT-hulpbronnen op de behoeften van uw bedrijf.

Waarom moet u Applications Manager overwegen?

Problemen met programma's sneller oplossenVerminder gemiddelde tijd voor oplossen (Mean Time to Repair - MTTR) aanmerkelijk. Garandeer hoge beschikbaarheid en prestaties van uw complex zakelijke programma's. Gemakkelijk te implementeren en gebruikenGeen dure consultanten of speciaal personeel nodig voor configureren instrumentatie. Zie direct resultaten.
Bewezen oplossing. 4.000 Bedrijven kunnen het niet verkeerd hebbenBedrijven in meer dan 93 landen gebruiken het elke dag voor hun behoeften aan prestatiebeheer voor programma's. Moderne diagnostiek, voordelige prijsKrijg al het vermogen dat u nodig heeft in één geïntegreerde oplossing, al vanaf $795.
spatie
Kleine/middelgrote ondernemingen
Professionele versie
spatiespatie   spatie
Voor grote ondernemingen
Enterprise versie
spatie
spatie

ManageEngine Applications Manager Professional Edition levert geintegreerde controle van applicatieservers, databases, servers, webservices, middleware, portalen, SAP, webprogramma's, virtuele/cloud apps en meer in een gemakkelijk te gebruiken webcliënt.

Met de Professional Edition kunt u tot 250 programma's, databases, servers, enz., controleren.

spatie   spatie

ManageEngine Applications Manager Enterprise Edition heeft een gedistribueerde architectuur die bedrijven helpt bij het controleren van duizenden programma's, servers, databases, enz., en geeft u een enkele weergave voor de gehele infrastructuur.

De Enterprise Edition heeft alle functies van de professionele editie, hoge schaalbaarheid en ondersteuning voor failover, mogelijkheid voor controle hulpbronnen in netwerken met beperkte toegang

spatie
spatie
spatie   Applications Manager Download spatie Functies Applications Monitoring
spatie   spatie
spatieApplications Manager Download spatieApplications Manager Enterprise editie
spatie
spatie spatie spatie spatie spatie spatie spatie
  spatie
spatie
Voor Cloud start-ups
Cloud startereditie
spatiespatie   spatie
Gratis editie Applications Manager
Gratis versie
spatie
spatie

ManageEngine Applications Manager Cloud Starter Edition is ideaal voor controle van Open Source-stacks gebruikt voor uitvoeren van cloud-services.

De Cloud Starter Edition omvat rapportage, hoofdoorzaakanalyse, SLA-beheer en op functie gebaseerde aanmelding voor meerdere gebruikers.

spatie   spatie

Met ManageEngine Applications Manager Free Edition kunt u tot vijf programma's of servers in uw netwerk controleren.

De Free Edition verloopt niet. U kunt te allen tijde upgraden naar Professional.

spatie
spatie
spatie     spatieApplications Manager Download Edities vergelijken
spatie   spatie
spatie     spatieDownload gratis editie Applications Manager Edities vergelijken
spatie
spatie spatie spatie spatie spatie spatie spatie