IT360

 -

Ge´ntegreerde oplossing voor IT-beheer

IT-beheer

Doorbreken van de silo's en IT in staat stellen...

Krijg helderheid met dashboardweergave van IT
en de impact ervan op bedrijven

Geintegreerd IT-beheer - iPad

60.000 klanten vertrouwen op ons, dus u kunt...

 

Klanten zeggenMet IT360 zijn we overgegaan van meerdere IT-tools naar één geïntegreerde, end-to-end oplossing voor controle. Een enkele console geeft ons een uniforme weergave van onze hele IT-infrastructuur. Het geeft ons ook het zakelijke inzicht dat we nodig hebben om nauwkeurige beslissingen te nemen en terug te rapporteren aan onze klanten. Door de flexibiliteit en het gemak van de implementatie van IT360 kunnen we sneller contact met de markt maken, terwijl we lagere eigendomskosten leveren.Klanten zeggen

- Senthil Manimuthu, Executive Director of IT, Infrastructure, PMSI.

Wat is IT360?

IT360 is een geïntegreerd oplossing voor IT-beheer ontworpen door ManageEngine voor het bewaken en beheren IT-infrastructuur voor middelgrote en grote ondernemingen. ManageEngine IT360 voegt een zakelijke context toe aan bewaken van IT-middelen, door te helpen de verschillende belanghebbende de impact van stilstand op het bedrijf te laten begrijpen.

Een eenvoudig te gebruiken webconsole leidt de gebruiker naar controle van de beschikbaarheid en prestaties van het netwerk, servers en applicaties. De ingebouwde ITIL klare servicedesk helpt de complexiteit van workflows in productie te verminderen, en maakt het gemakkelijk voor de IT-beheerder om IT-activiteiten effectief te draaien.

Geïntegreerd beheer IT-prestaties
voor betere operaties

Business Service Management, die Business Managers helpt

  • Beheer netwerkprestaties (beschikbaarheid, prestaties, bezoekanalyse)
  • Beheer systeem- en databaseprestaties
  • Controle belangrijkste prestatie-indicatoren
  • Trendanalyse en rapportage
  • Capaciteitsplanning
  • Beheer beleving eindgebruiker
  • Controle belangrijkste metriek bedrijf
  • IT-servicedesk met ondersteuning voorwith ITIL
  • Beheer serviceniveau
  • Beheer IT-activa

Met uit de doos ondersteuning voor controle van netwerken, servers, databases en applicaties kan ManageEngine IT360 uw IT Operations Team een enkel panel leveren voor snel oplossen van problemen met prestaties. De geïntegreerde servicedesk met ondersteuning voor tickets, probleembeheer, veranderingsbeheer, kennisbasis, geautomatiseerde tickets bij problemen, enz. maakt workflows in de productie eenvoudiger, door het efficiënt gebruikmaken van IT-personeel.

Vertrouwd door