Active Directory Auditing and Reporting
 
AUDITS VAN ACTIVE DIRECTORY
 
AUDITS VAN AAN- EN AFMELDEN
 
AUDITS VAN BESTANDSSERVER
 
AUDITS VAN WINDOWS-SERVERS

AUDIT WINDOWS ACTIVE DIRECTORY

Zorg ervoor dat kritieke hulpbronnen in het netwerk, zoals de domeincontrollers, worden gecontroleerd, gemonitord en gerapporteerd met alle gegevens over AD-objecten - gebruikers, groepen, GPO, computer, OU, DNS, AD-schema en configuratieveranderingen, met meer dan 150 gedetailleerde GUI-rapporten en e-mailmeldingen specifiek voor gebeurtenissen.
 
Gebruikersaanmelding
Controleer activiteiten als aanmelden door gebruikers op domeincontrollers met vooraf geconfigureerde auditrapporten en e-mailmeldingen. Auditrapporten zorgen ervoor dat de beheerder de reden kent voor mislukte aanmeldingen door gebruikers, aanmeldingshistorie, terminal services-activiteit en recente aanmeldingen van gebruikers in het Windows-servernetwerk.
Meer informatie »
 
Naleving
MKB of grote bedrijven dienen sector-specifieke wetten op naleving te volgen, zoals SOX, HIPAA, GLBA, PCI-DSS, FISMA... Met onze vooraf geconfigureerde rapporten en meldingen over naleving zorgen we ervoor dat uw Windows-netwerk als standaardprocedure 24/7 wordt gecontroleerd met periodieke beveiligingsrapporten en e-mailmeldingen.
Meer informatie »
 
Rapporten en meldingen
Kies uit de meer dan 150 planbare vooraf geconfigureerde auditrapporten; maak aangepaste rapporten aan, stel op profiel gebaseerde rapporten in en rapporteer vanuit gearchiveerde gegevens voor onderzoek. Volg veranderingen aan Windows AD-objecten (gebruikers, OU, groepen, GPO, computer, schema, DNS en systeem) en ontvang e-mailmeldingen over onbevoegde netwerktoegang/wijzigingsgebeurtenissen.
Meer informatie »
 
Kenmerkveranderingen
Controleer de kenmerkwaarden voor en na van alle Windows AD-objecten; ken elke verandering aan gebruiker, computer, groepen, GPO en OU, laat u op de hoogte brengen over onbevoegde pogingen en ontvang meldingen voor elke wijziging in kenmerken/machtigingen. Controleer en bekijk de overeenkomstige vooraf geconfigureerde rapporten in een enkel scherm.
Meer informatie »
 
Gegevensarchivering
Voer periodieke archivering uit van gegevens over gecontroleerde gebeurtenissen om schijfruimte te besparen. Bekijk rapporten over gebeurtenissen uit het verleden, zoals aanmeldingshistorie van Active Directory-gebruikers, historie van wachtwoordveranderingen en meer, uit de gearchiveerde Active Directory-auditgegevens voor onderzoek van computers of nalevingsvereisten. De auditrapporten kunnen worden geëxporteerd naar xls-, csv-, pdf- en excel-opmaak.
Meer informatie »>
 
GPO-instellingen
Controleer en rapporteer de GPO-veranderingen aan de Windows Active Directory- en Windows-servers; volg gedetailleerd en geavanceerd de nieuwe en oude waarden van de groepsbeleidobjecten, configuratie, veranderingen aan wachtwoordbeleid en instellingen en voldoe aan vereisten van de regelgeving voor beveiliging van IT-netwerk en verschillende nalevingsvereisten.
Meer informatie »

AUDIT AAN- AFMELDING IN WINDOWS

Controleer de kritieke aan/afmeldingstijd van gebruikers voor het vastleggen van aanmeldingsduur, aanmeldingshistorie en terminal services-activiteiten. Bekijk en plan grafische rapporten met e-mailmeldingen voor periodieke analyse en snelle reactie bij bedreigingen voor de veiligheid.
 
Aan- en afmelding
Met Audit van Windows gebruikerswerkstations worden de werkelijke aan- en afmeldingstijden vastgelegd om de status van een gebruiker bij een poging tot onbevoegde toegang te verifiëren. Ook wordt u middels rapporten en e-mailmeldingen op de hoogte gebracht van aanmeldingsduur, mislukte aanmeldingen en terminal services-activiteiten.
Meer informatie »
 
Naleving
MKB of grote bedrijven dienen sector-specifieke wetgeving op naleving te volgen, zoals SOX, HIPAA, GLBA, PCI-DSS, FISMA... Met onze vooraf geconfigureerde rapporten en meldingen over naleving zorgen we ervoor dat uw netwerk als standaardprocedure 24/7 wordt gecontroleerd met periodieke beveiligingsrapporten en e-mailmeldingen.
Meer informatie »
 
Gegevensarchivering
Vanuit het product kunt u periodieke archivering uitvoeren van gegevens over gecontroleerde gebeurtenissen om schijfruimte te besparen. Bekijk rapporten over gebeurtenissen uit het verleden, zoals aanmeldingshistorie van gebruikers op werkstations, mislukte aanmeldingen, historie van terminal services en meer, uit de gearchiveerde auditgegevens van werkstations voor onderzoek van computers of nalevingsvereisten. De auditrapporten kunnen worden geëxporteerd naar xls-, csv-, pdf- en excel-opmaak.
Meer informatie »
 
Rapporten en meldingen
Kies uit het grote aantal planbare vooraf geconfigureerde auditrapporten van werkstations met veel filterkenmerken; maak aangepaste rapporten aan, stel op profiel gebaseerde rapporten in en rapporteer vanuit gearchiveerde gegevens voor onderzoek. Volg activiteiten op Windows werkstations en ontvang e-mailmeldingen over onbevoegde netwerktoegang.
Meer informatie »

AUDIT WINDOWS-BESTANDSSERVER

Volg het aanmaken, wijzigen en verwijderen van bestanden vanuit bevoegde / onbevoegde toegang, met gedetailleerd onderzoek naar de veranderingen aan de beveiliging en toestemming van documenten in de bestand- en mapstructuur en shares.
 
Bestandsservers
Met Audit Windows bestandsserver in een Microsoft Server-omgeving kunt u op een veilige manieren monitoren en vooraf geconfigureerde rapporten bekijken. Ook kunt directe e-mailmeldingen ontvangen over wijzigingen, documenttoegang, veranderingen aan bestand- of mapstructuur, shares en toegangsmachtigingen.
Meer informatie »
 
Toegangsmachtigingen
Controleer de beveiligingsinstellingen zodat u alles weet over de netwerkshares in Windows. Volg alle wijzigingen aan bestanden/mappen, shares en machtigingen. Volg alle SACL-wijzigingen met gedetailleerde nieuwe en originele security descriptor-waarden.
Meer informatie »
 
Failoverclusters
Controleer en monitor de cruciale failoverclusters van de Windows-bestandsserver. Volg de share- en toegangsmachtigingen van bestandsserverclusters van gebruiker. Controleer de beveiling van bestandshares met planbare failoverclusterrapporten en e-mailmeldingen.
Meer informatie »
 
NetApp Filers
Audit van NetApp Filers voor Windows geeft beheerders de mogelijkheid voor het volgen van aanmaak, wijziging, verwijdering en wijziging van instellingen en machtigingen van alle Windows en NetApp Filer CIFS-bestanden en mappen Maak bij het volgen gebruik van vooraf geconfigureerde rapporten en e-mailmeldingen bij schending van netwerkbeveiling en toegang tot essentiële objecten.
Meer informatie »
 
EMC-server
Controleer de EMC (VNX/VNXe/Celerra)-bestandshares met auditrapporten die ingedeeld zijn op basis van wijzigingen aan bestand, server, gebruiker of share, met de mogelijkheid voor aangepaste rapportage. Documenteer wijzigingen aan bestanden en mappen; Monitor de toegang tot shares en machtigingen. Exporteer rapporten voor analyse van de beveiliging en voldoe aan nalevingsaudits.
Meer informatie »
 
Alle bestandsserverrapporten
Bekijk alle rapporten in de categorie bestandsserverrapporten. De rapporten helpen beheerders / controleurs met het controleren en monitoren van de beveilings-, toegangs- en wijzigingsgebeurtenissen van de Windows-bestandsserver, op allerlei manieren en met veel eenvoudig te begrijpen grafische rapporten.
Meer informatie »

AUDIT WINDOWS-SERVERS

Volg het aan- en afmelden en plan het volgen van gebeurtenissen zoals RADIUS-aanmelding, activiteit van Terminal Services, aanmeldingsduur en aanmeldingshistorie. Aan audit gerelateerde processen kunnen in de gaten worden gehouden door het volgen van Windows Schedule-taken.
 
Windows-servers
Audit Windows-lidserver geeft u de mogelijkheid voor het volgen van aan- en afmeldingen en het monitoren van essentiële Terminal Services-activiteiten zoals beleidswijzigingen, met geplande taken, objectbeheer, trackingsrapporten voor systeem- en procesgebeurtenissen en e-mailmeldingen.
Meer informatie »
 
Audit printers
Beheerders kunnen vanuit een centrale plaats alle bestanden die over het Windows Server-netwerk worden afgedrukt, controleren, monitoren en volgen, met uitgebreide rapporten over printergebruik, recente printtaken en op gebruiker/printer gebaseerde rapporten, voor meer beveiliging en naleving van SOX en HIPAA.
Meer informatie »
 
Monitor bestandsintegriteit
Monitor bestandsintegriteit helpt u bij het monitoren van veranderingen aan het Windows-systeem, configuraties, programmabestanden (logboek, audit, tekst, exe, web, configuratie, DB), bestandskenmerken (dll, exe en andere systeembestanden) en mappen. Ook is het mogelijk om periodieke e-mailrapporten te plannen in opmaken als XLS, HTML, PDF en CSV, voor netwerkanalyse.
Meer informatie »
 
Naleving
MKB of grote bedrijven dienen sector-specifieke wetgeving op naleving te volgen, zoals SOX, HIPAA, GLBA, PCI-DSS, FISMA... Met onze vooraf geconfigureerde rapporten en meldingen over naleving zorgen we ervoor dat uw netwerk als standaardprocedure 24/7 wordt gecontroleerd op beveiliging.
Meer informatie »
 
Rapporten en meldingen
Controleer Windows-servers met behulp van de vooraf geconfigureerde auditrapporten met filterkenmerken. Volg de aan- en afmeldingen op de Windows-lidserver. Profiteer van de rapporten over terminal services-activiteiten, volg serveractiviteiten en monitor geplande taken met rapporten en meldingen.
Meer informatie »
 
Alle Windows Server-rapporten
Bekijk alle rapporten in de categorie Windows server-rapporten. De rapporten helpen beheerders / controleurs met het controleren en monitoren van de beveiliging van Windows-server en het volgen van systeemgebeurtenissen, met veel eenvoudig te begrijpen grafische rapporten. Bekijk ook rapporten over bedrijfsuren en niet-bedrijfsuren.
Meer informatie »
ADAudit Plus is available in 4 Editions
Gratis

Vanaf $0

 • Verloopt nooit
 • 25 werkstations gratis
 • Rapporten kunnen gegenereerd worden vanuit gebeurtenislogboekgegevens die zijn verzameld tijdens de evaluatie/licentieperiode.
Proef

Vanaf $0

 • Alle functies van Professional-editie voor 30 dagen Audit is mogelijk voor
 • You can Audit
  Vijf domeincontrollers
  Twee bestandsservers
  Éen NetApp Filer (of)
  Éen EMC-bestandsserver
  10 Lidservers
  100 werkstations
Standaard

Vanaf $495

 • Meer dan 200 vooraf geconfigureerde auditrapporten
 • Monitoring van AD-aanmeldingsactiveiten
 • Alle veranderingen in gebruikers, groepen, computers, OU en GPO monitoren
 • Audit aan-/afmelden op werkstations
 • Bestanden aanmaken, aanpassen, verwijderen en toegangsmachtigingen
 • Systeemgebeurtenissen en geplande taken volgen
 • Audit printer en usb
 • E-mailmeldingen en geplande rapporten
 • Nalevingsrapporten
 • Gegevens archiveren
Professional

Vanaf $795

 • Alle functies van Standaard editie
 • Audit instellingen groepsbeleid voor objecten
 • Oude en nieuwe waarde van alle kenmerkwijzigingen van AD-objecten.
 • Audit wijzigingen in AD-machtigingen
 • Analyse accountvergrendeling
 • Audit DNS-server, schema, contactpersonen en configuratie
 • Ondersteuning voor MS SQL Server-database