Unified IAM-oplossing voor MSP'sDownloaden

Allesomvattende oplossing voor identiteitsbeheer en rapportage voor Managed Service Providers

Geef uw onderneming de beschikking over een programma voor betrouwbaar identiteits- en toegangsbeheer en blijf de cybersecurity-risico's voor met ADManager Plus. Met ADManager Plus kunt u Active Directory (AD), Exchange en Microsoft 365 beheren en erover rapporteren om de identiteit van gebruikers te beveiligen, gevoelige gegevens te beschermen en toe te zien op compliance met de regelgeving voor al uw klanten.

 • Gecentraliseerd beheer

  Maak gebruik van een unified console voor veilig beheer van Active Directory-, Microsoft 365- en Exchange-infrastructuur van meerdere klanten met volledige scheiding van gegevens.

 • Ingebouwde rapportenbibliotheek

  Volledig overzicht van AD-, Microsoft 365- en Exchange-omgevingen van uw klanten met gebruiksklare rapporten. Met gemak beheerbewerkingen uitvoeren met ingebouwde beheeropties.

 • Bedrijfsklare integraties

  Kant-en-klare integraties met HRMS-applicaties zoals Workday, Ultipro en Zoho People; ITSM-tools zoals ServiceDesk Plus, Service Now en Zendesk; en beveiligingsinformatie en beheeroplossingen waarmee uw technici met één tool alle IT-beheertaken kunnen uitvoeren.

 • Aanpasbare dashboards

  Maak aangepaste dashboards om inzicht te krijgen in de huidige status van de domeinen van uw klanten met statistische gegevens zoals niet-actieve gebruikers met verlopen wachtwoorden, vergrendelde gebruikers en het aantal werkstations en domeincontrollers.

 • Mobiel beheer

  Blijf op de hoogte van de beheervereisten van uw klanten, zelfs als u onderweg bent. Wachtwoorden herstellen, accounts ontgrendelen, werkstroomaanvragen bekijken en toegang tot beveiligingsrapporten met Android- en iOS-apps.

 • Audits en compliance

  Zorg ervoor dat u klaar bent voor compliance-audits met ingebouwde rapporten en opties om rapporten te maken die aangepast zijn aan de behoeften van uw organisatie.

 • Gedetailleerde, op rollen gebaseerde toegangsbewaking

  Meerdere domeinen voor individuele accounts met op rollen gebaseerde toegangsrechten beheren voor specifieke domeinen en technici.

 • Geautomatiseerde acties voor hybride IT-infrastructuren van klanten

  Gebruik een volledig geautomatiseerde, beleid gestuurde aanpak voor onboarding van gebruikers, intrekken van machtigingen en andere routinehandelingen.

 • Aangepaste werkstromen met waarschuwingen

  Ervoor zorgen dat kritieke wijzigingen pas worden uitgevoerd na goedkeuring door uw klanten en senior technici. Bij kritieke wijzigingen sms- en e-mailwaarschuwingen sturen aan alle stakeholders.