Server- en applicatiebeheer

Lokale en cloud-gebaseerde oplossingen waarmee IT Operations- en DevOps-teams server- en applicatieprestaties kunnen bewaken.

ManageEngine Applications Manager

Server- en applicatiebeheer (op locatie)

Applications Manager

  • Uitgebreide applicatiebeheersoftware voor diepgaand inzicht in complexe, dynamische omgevingen. Los problemen sneller op en verbeter de prestaties van uw bedrijfskritische applicaties.
  • Met out-of-the-box ondersteuning voor meer dan 100 applicaties in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen is het beheren van bedrijfsapplicaties nu eenvoudiger dan ooit.
  • Ontdek prestatieproblemen in een vroeg stadium, stel snel de onderliggende oorzaak vast en los problemen proactief op voordat eindgebruikers hier nadeel van ondervinden.
  • In tegenstelling tot andere tools voor applicatiebeheer hebt u met Applications Manager exact inzicht in hoe uw gebruikers uw applicaties ervaren dankzij de monitoring van echte gebruikers. Zo kunt u verzekeren dat uw applicaties perfect presteren en garant staan voor een ononderbroken service.
  • Profiteer van capaciteitsplanning en up-to-date inzicht in de prestaties van uw applicaties ter ondersteuning van plannen voor bedrijfsuitbreiding en om de concurrentie voortdurend een stap voor te blijven.