Functies

Functies Applications Monitoring

ManageEngine Applications Manager is een oplossing voor applicatieprestaties die proactief zakelijke applicaties controleert en bedrijven helpt te garanderen dat hun applicaties die kritiek voor de omzet zijn voldoen aan verwachtingen van eindgebruikers. Applications Manager biedt directe controle-ondersteuning voor meer dan 50 applicaties en servers.

 

Hoogtepunten

Automatische ontdekking van applicatie

Automatisch ontdekken van de applicatieservers, servers, databases, webservices, transacties, aangepaste applicaties, virtuele hulpbronnen en cloud-apps in uw heterogene datacentrum.

Uitgebreid prestatiebeheer

Controleer meer dan 100 belangrijke prestatie-indicatoren van uw applicaties - inclusief reactietijd, beschikbaarheid van hulpbronnen, benutting van CPU/geheugen en meer.

Holistische weergave van IT-hulpbronnen

Beheert een breed scala aan zakelijke applicaties en netwerkservices. Krijg de flexibiliteit voor groeperen van de applicatie en de gerelateerde services ervan om als een enkele eenheid te controleren.

Gedistribueerde controle voor hoge schaalbaarheid

Controleer tot 50.000 servers of applicaties met de gedistribueerde controlemogelijkheden van de Enterprise-versie van Applications Manager. Krijg een geconsolideerde weergave van de hulpbronnen die aanwezig zijn in verschillende beperkte netwerken/geografische locaties.

Foutbeheer

Identificeer applicatiefouten en los ze op voordat de eindgebruiker erover weet. Wordt op de hoogte gesteld van problemen via meldingen per e-mail en SMS. Automatiseer oplossing van problemen door uitvoeren van correctieve programma's/scripts, verstuur SNMP-traps. Activeer acties zoals automatisch starten/stopzetten/opnieuw starten van voorkomen van Windows-services, VM's en Amazon EC2 op basis van overschrijdingen van drempelwaarden.

Hoofdoorzaakanalyse

Identificeer gemakkelijk prestatieproblemen en verminder de tijd besteed aan het analyseren van problemen. De weergave hoofdoorzaakanalyse wordt weergegeven als een hiërarchische structuur en kan vanaf alle pagina's van de webcliënt worden geopend.

Krachtig rapporteren

Rapportagemodule verzorgt mogelijkheden voor zakelijke managers. Uitgebreide dekking helpt beheerders bij probleemoplossing van applicatie en capaciteitsplanning.

Intuïtieve webcliënt

Hiermee kunt u prestatiekenmerken controleren en bekijken, aangepaste dashboards creëren en beheersactiviteiten uitvoeren met een interface via webbrowser. U kunt de cliënt ook openen met smartphones en de systeemeigen iPhone- of Android-app.

Toegang voor meerdere gebruikers

Verschillende gebruikersrollen toewijzen, zoals gebruiker, operator, beheerder en manager en beperkte toegang toestaan.

Ondersteuning in meerdere talen

Behalve de Engelse versie is Applications Manager ook beschikbaar in het Duits, Frans, Spaans, Chinees, Koreaans, Hongaars, Japans en Vietnamees.

Integratie met andere ManageEngine-software

ServiceDesk Plus - Helpdesksoftware

ServiceDesk Plus is a software via het web voor helpdesk- en activabeheer, geleverd door ManageEngine. Door integratie met ServiceDesk Plus kunt u de alarms volgen die worden gegenereerd in Applications Manager evenals tickets in ServiceDesk Plus.

Site24X7 –Site24X7 - Controleservice voor webinfrastructuur

ServiceDesk Plus is a software via het web voor helpdesk- en activabeheer, geleverd door ManageEngine. Door integratie met ServiceDesk Plus kunt u de alarms volgen die worden gegenereerd in Applications Manager evenals tickets in ServiceDesk Plus.

OpManager – OpManager - Software voor netwerkcontrole

Bekijk de beschikbaarheid en prestaties van uw bedrijfsapplicaties en netwerkapparaten, zoals routers en switches, vanuit een enkele webconsole.

OpStor - Software voor opslagbeheer

Bekijk de beschikbaarheid en prestaties van uw bedrijfsapplicaties en opslagapparaten, zoals opslagarrays en fabrieksswitches, vanuit een enkele webconsole.