Desktop & Mobile Device Management
Software voor beheren van geïntegreerde bureaublad en mobiele apparaten

Desktop Central is een software voor vanuit een centraal punt beheren van geïntegreerde bureaubladen en mobiele apparaten die helpt bij beheer van de servers, laptops, desktops, smartphones en tablets.

Deze software automatiseert uw reguliere routines voor bureaubladbeheer, zoals installeren van patches, distribueren van software, beheren van uw IT-activa, beheren van softwarelicenties, controleren van statistieken over softwaregebruik, beheren van gebruik van USB-apparaten, bedienen van externe bureaubladen, en meer. Ondersteunt zowel beheren van Windows- als Mac-besturingssystemen

Hiermee kunt u uw mobiele apparaten beheren voor het implementeren van profielen en beleid, apparaten configureren voor Wifi, VPN, e-mailaccounts, enz., toepassen van restricties voor gebruik van camera, browser, enz., en voor het beveiligen van uw apparaten, zoals inschakelen van wachtwoordcode, extern vergrendelen/wissen, enz. U kunt al uw iOS- en Android-smartphones en tablets beheren.

Waarom Desktop Central?

Automatiseer patchimplementaties gerelateerd aan OS en andere applicaties van derden en bescherm Windows en Mac tegen bedreigingen voor de beveiliging.

Vereenvoudig softwaredistributie voor installeren en ongedaan maken van installatie van software met ingebouwde sjablonen voor pakketcreatie.

Beheer vanuit een centrale plek van mobiele apparaten voor configureren, beheren en beveiligen van mobiele apparaten.

Distribueren en beheren van zowel interne commerciële apps voor op iOS en Android gebaseerde apparaten.

Beheren van uw IT-activa, meten van software, beheer van softwarelicentie, verboden software, en meer.

Probleemoplossing van externe bureaubladen met samenwerking door meerdere gebruikers, bestandstransfer, video-opnames, en meer.

Werk milieubewust met doelmatig energiebeheer door toepassen van energieschema's, afsluiten van inactieve computers en verkrijg van rapport over uitvoertijd van systeem.

Beperk en controleer het verbruik van USB-apparaten in het netwerk op zowel niveau van gebruiker als computer.

Meer dan 25 vooraf gedefinieerde configuraties, inclusief Energiebeheer, beheer van USB-apparaten, beveiligingsbeleid, enz.

Desktop Central is beschikbaar in 4 versies
Gratis versie
  • Geschikt voor MKB
  • Volledig functioneel
  • Tot 25 computers
  • Tot 5 mobiele apparaten
Professional
Onderneming
Professional versie functies PLUS