Functies

Desktop Management Functies

Automatiseer patchimplementaties gerelateerd aan OS en andere applicaties van derden en bescherm Windows en Mac tegen bedreigingen voor de beveiliging.

Vereenvoudig softwaredistributie voor installeren en ongedaan maken van installatie van software met ingebouwde sjablonen voor pakketcreatie.

Beheer vanuit een centrale plek van mobiele apparaten voor configureren, beheren en beveiligen van mobiele apparaten.

Distribueren en beheren van zowel interne commerciële apps voor op iOS en Android gebaseerde apparaten.

Beheren van uw IT-activa, meten van software, beheer van softwarelicentie, verboden software, en meer.

Probleemoplossing van externe bureaubladen met samenwerking door meerdere gebruikers, bestandstransfer, video-opnames, en meer.

Werk milieubewust met doelmatig energiebeheer door toepassen van energieschema's, afsluiten van inactieve computers en verkrijg van rapport over uitvoertijd van systeem.

Beheer mobiele apparaten

Implementeer apparaten handmatig, in bulk of laat gebruikers zelf implementeren met hun iOS- of Android-apparaten met tweeledige verificatiemethode


 Lees Meer

Distribueer zowel interne als aangeschafte apps naar apparaten, verwijderen/uitschakelen van apps op de zwarte lijst, toewijzen van inwisselcodes voor commerciële apps, en meer.

 Lees Meer

Creëren en configureren van beleid en profielen voor andere afdelingen/rollen en ze koppelen met correcte groepen.

 Lees Meer

Scannen voor ophalen van de details van geïnstalleerde apps, opgelegde restricties, geïnstalleerde certificaten en gegevens van apparaathardware.

 Lees Meer

Configureren van streng beveiligingsbeleid, zoals wachtwoordcode, apparaatvergrendeling voor beschermen van bedrijfsgegevens tegen bedreigingen van buiten.

 Lees Meer

Audit van mobiele apparaten met directe rapporten, zoals hoofdapparaten, apparaten met apps op zwarte lijst, enz.

 Lees Meer
Integratie met andere ManageEngine-producten

Servicedesk Plus - Helpdesksoftware

ServiceDesk Plus is een helpdesksoftware via het web, geleverd door ManageEngine. Door integreren van Desktop Central met ServiceDesk wordt de waarde van uw IT-services verbeterd. Door deze integratie kunt u alle activiteiten voor beheer van bureaublad en mobiele apparaten uitvoeren vanuit een enkele console.

 Lees Meer

OS Deployer - software voor OS-replicatie en -implementatie

OS Deployer helpt bij het creëren van een hoofdafbeelding van het OS en implementeert deze vanuit een centrale locatie op bureaubladen en servers. Door te integreren met Desktop Central worden nieuwe computers automatisch onderdeel van de beheerde computers zonder extra configuraties.

 Lees Meer

Asset Explorer - software voor inventarisbeheer

Asset Explorer is een beheer voor activabeheer. Door te integreren met Desktop Central kunt u nauwkeurige inventarisgegevens ophalen van alle hardware- en software-activa in uw organisatie.

 Lees Meer