Desktop & Mobile Device Management
  • Op zoek naar een nieuwe leverancier voor beheren van Unified Endpoints? Bekijk waarom ManageEngine een 2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice is voor hulpmiddelen voor cliëntbeheer!

    Meer informatie
  • OS-replicatie en -implementatie maakt nu deel uit van Desktop Central
  • IDC Marketscape noemt Zoho/ManageEngine als belangrijke speler in de UEM-sector
  • Maak een einde aan eindeloze cyberaanvallen
  • Desktop- en serverbeheer worden mobiel
  • Patchbeheer voor Windows, Mac, Linux en toepassingen van derden.
  • Beheren van mobiele apparaten voor iOS, Android en Windows

Software voor geïntegreerd beheer van bureaublad en mobiele apparaten

Desktop Central biedt een samengestelde oplossing voor eindpuntbeheer die helpt bij het beheren van servers, laptops, desktops smartphones en tablets vanuit één centrale locatie.

Automatiseer uw reguliere routines voor desktopbeheer, zoals installeren van patches, distribueren van software, replicatie en implementatie van OS, beheren van uw IT-activa, beheren van softwarelicenties, bewaken van statistieken over softwaregebruik, beheren van gebruik van USB-apparaten, bedienen van externe bureaubladen, en meer. Ondersteunt het beheren van Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen.

Beheer uw mobiele apparaten om profielen en beleid te implementeren, apparaten voor WiFi, VPN, e-mailaccounts, enz., te configureren, zodat u beperkingen kunt toepassen voor het gebruik van camera, browser, enz. Ook kunt u uw apparaten beveiligen, zoals door het inschakelen van wachtwoordcodes, extern vergrendelen/wissen, enz., en al uw iOS-, Android- en Windows-smartphones en -tablets beheren.

Ondersteunde besturingssystemen

Desktops/Laptops/Servers
 
 
 
Smart Phones/Tablets
 
 
 

Waarom Desktop Central?

Automatiseer patchimplementaties gerelateerd aan OS en andere oepassingen van derdenen bescherm Windows en Mac tegen bedreigingen voor de beveiliging.

 

Vereenvoudig softwaredistributie voor installeren en ongedaan maken van installatie van software met ingebouwde sjablonen voor het aanmaken van pakketten.

 

Configureer, beheer en beveilig mobiele apparaten centraal via beheer van mobiele apparaten

 

Automatisch repliceren implementeren OS op Windows-computers, samen met de installatie van vereiste stuurprogramma’s en toepassingen met OS-implementatie.

 

Beheren van uw IT-activa, meten van software, beheer van softwarelicenties, verboden software, en meer.

 

Probleemoplossing van externe bureaubladen met samenwerking door meerdere gebruikers, bestandsoverdracht, video-opnames, en meer.

 

Werk milieubewust met doelmatig energiebeheer door toepassen van energieschema’s, afsluiten van inactieve computers en verkrijg van rapport over uitvoertijd van systeem.

 

Beperk en controleer het verbruik van USB-apparaten in het netwerk op zowel niveau van gebruiker als computer.

 

Meer dan 25 vooraf gedefinieerde configuraties, inclusief Energiebeheer, beheer van USB-apparaten, beveiligingsbeleid enz.