IT Compliance & Event Log Management Software for SIEM

EventLog Analyzer is een software voor beheer van IT-compliance en gebeurtenislogboek voor SIEM

De IT-infrastructuur van uw organisatie genereert elke dag een enorme hoeveelheid logboeken, en deze door computers gegenereerde logboeken bevatten essentiële informatie die krachtige inzichten en informatie over netwerkbeveiliging kunnen geven over gedrag van gebruikers, netwerkafwijkingen, systeemuitval, schendingen van het beleid, interne bedreigingen, naleving van de regelgeving, enz. Maar de taak van het analyseren van deze gebeurtenis- en systeemlogboeken zonder geautomatiseerde tools voor logboekanalyse kan zowel tijdrovend en pijnlijk zijn indien deze handmatig wordt uitgevoerd.

EventLog Analyzer levert de meest kosteneffectieve software voor Security Information and Event Management (SIEM - beveiligingsgegevens en gebeurtenisbeheer) op de markt. Door gebruik van deze Log Analyzer-software kunnen organisaties het gehele proces automatiseren van het vanuit een centrale locatie beheren van terabytes aan door computers gegenereerde logboeken door verzamelen, analyseren, correleren, zoeken, rapporteren, en archiveren. Deze software voor analyse van logboek helpt bij het mitigeren van bestandsintegriteit, uitvoeren van analyse van forensich onderzoek van logboek, controleren van bevoorrechte gebruikers en voldoen aan verschillende regelgevingen voor nalveing door uw logboeken intelligent te analyseren en direct een scala aan rapporten te creëren, zoals rapporten over gebruikersactiviteit, rapporten over historische trends, en meer.

Ontgrendel de werkelijke waarde van uw door
computer gegenereerde logboeken

  • Meer dan 70 direct beschikbare regels voor gebeurteniscorrelatie voor proactief beheer van bedreigingen
  • Geeft pogingen tot inbreuk, bedreigingen van binnenuit, beleidsovertredingen, en meer aan zonder enige handmatige interventie
  • Verkrijg informatie over beveiliging voor netwerkafwijkingen en trendpatronen voor gebeurtenissen

Lees Meer »

  • Genereer vooraf gedefinieerde/standaard nalevingsrapporten voor gebeurtenis- en systeemlogboeken om te voldoen aan HIPAA, GLBA, PCI DSS, SOX, FISMA en meer.
  • Levert nieuwe functie met toegevoegde waarde voor creëren van aangepaste rapportvoor nieuwe compliance om te helpen voldoen aan groeiend aantal toekomstige nieuwe wetten op nalevingLees Meer »

  • Verzamelt logboeken vanuit heterogene bronnen (Windows-systemen, Unix/Linux-systemen, applicaties, routers, firewalls, enz.) vanuit een gecentraliseerde locatie
  • Ontcijfer alle logboekgegevens ongeacht de bron en logboekopmaak
  • Verzameling van logboeken zonder medewerkers (optionele medewerkers beschikbaar)

Lees Meer »