Microsoft Exchange Server Monitoring, Reporting and Auditing software Downloaden

Wat is Exchange Reporter Plus?

Microsoft Exchange Server is momenteel verreweg de meest populaire applicatie voor communicatie, samenwerking en e-mails. Microsoft Exchange fungeert als de spil van alle e-mailcommunicatie in de meeste zakelijke omgevingen die Active Directory-technologie gebruiken. Het wordt een noodzaak te beschikken over een hulpmiddel voor Exchange-rapportage die een Exchange-beheerder uitrust met nauwkeurige, gedetailleerde, uitgebreide en bruikbare gegevens over alle aspecten van de MS Exchange-server.

ManageEngine Exchange Reporter Plus is een hulpmiddel voor analyse- en rapportage voor Microsoft Exchange-servers. Exchange Reporter Plus is uitgebreide software voor MS Exchange-rapportage en biedt meer dan 100 verschillende rapporten over elk aspect van de Microsoft Exchange Server-omgeving.

Welke problemen lost het op?

Onvertraagde audit van veranderingen

Ervaar verbeterde beveiliging en blijf op de hoogte van elke poging tot ongemachtigd aanmelden bij postvakken, of veranderingen aangebracht aan postvakmachtigingen met auditrapporten over Exchange-server.

Met de functie Exchange-server controleren kunt u

  • Aanmeldpatronen controleren
  • Rapporten verkrijgen over opslag die is gekoppeld of ontkoppeld tijdens een bepaalde periode
  • Veranderingen onderzoeken van postvakmachtigingen
  • Volledige lijst van invoer verkrijgen over toegangscontrole na en voor de verandering in instelling
  • Veranderingen in postvakeigenschappen in de gaten houden, zoals quotaveranderingen, veranderingen in beperkingen voor grootte, geactiveerde, gedeactiveerde en verplaatste postvakken.

Exchange Reporter Plus presenteert deze rapporten in een gemakkelijk te begrijpen indeling, die zelfs technisch naïeve gebruikers kunnen maken en interpreteren. Naast het deze rapporten in een oogwenk genereren, kunt u deze rapporten ook exporteren. De rapporten kunnen voor verdere activiteiten worden gedownload als xls-, csv-, pdf- of html-bestanden. Probeer Exchange Reporter Plus in de praktijk in onze Live demo!

Bewaking van Exchange: opslag, e-mail, database, dienst en meer…

Ophalen van gegevens over gezondheid en status van componenten en functionaliteit. Krijg een centraal overzicht van de gehele Exchange-organisatie.

Meer informatie

exchange-monitoring-storage-email-database-service-screenshot

Exchange Reporter Plus - structuur en functioneren

Gegevens, gegevens overal! Alle gegevens die een Exchange-beheerder nodig heeft, zijn beschikbaar in de Microsoft Exchange Server, Active Directory en Message Tracking en IIS-logboeken. Exchange Reporter Plus zoekt, verzamelt en consolideert gegevens uit al deze bronnen en slaat deze op in de ingebouwde softwaredatabase. Wanneer gevraagd, gebruikt Exchange Reporter Plus programmatische analyse om deze gegevens te converteren naar statistisch informatieve MS Exchange rapporten.

Technische informatie:

Platformen: Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2.
Leveranciers: Microsoft.
Versies Exchange Server: Exchange Server 2003, Exchange Server 2007, Exchange Server 2010, Exchange Server 2013 en Exchange Server 2016.
Technologieën: Microsoft Exchange en Active Directory.