Overzicht Exchange Reporter Plus

Microsoft Exchange Server is momenteel verreweg de meest populaire applicatie voor communicatie, samenwerking en e-mails! MS Exchange fungeert als de spil van alle e-mailcommunicatie in de meeste zakelijke omgevingen die Microsoft Active Directory-technologie gebruiken. Het wordt een noodzaak om een Exchange-rapportagetool te hebben die een Exchange-beheerder uitrust met nauwkeurige, gedetailleerde, uitgebreide en bruikbare gegevens over alle aspecten van de MS Exchange-server.

Exchange Reporter Plus

ManageEngine Exchange Reporter Plus is een analyse- en rapportagetool voor Microsoft Exchange-servers.

Exchange Reporter Plus is een uitgebreide en complete MS Exchange-rapportagesoftware die meer dan 100 verschillende rapporten biedt over elk aspect van de Microsoft Exchange Server-omgeving. Het assortiment omvat rapporten van cruciaal belang.

Enkele van de vele vitale Exchange-taken die kunnen worden uitgevoerd met Exchange Reporter Plus worden hieronder opgesomd.

Hoe werkt Exchange Reporter Plus?

Gegevens, gegevens overal! Alle gegevens die een Exchange-beheerder nodig heeft, zijn beschikbaar in de Microsoft Exchange Server, Active Directory en Message Tracking en IIS-logboeken. Exchange Reporter Plus zoekt, verzamelt en consolideert gegevens uit al deze bronnen en slaat deze op in de ingebouwde softwaredatabase (een proces aangeduid als het verzamelen van gegevens). Wanneer gevraagd, maakt Exchange Reporter Plus gebruik van programmatische analyse om deze gegevens te converteren naar statistisch informatieve MS Exchange rapporten!

Technische informatie

Platforms:

Windows XP, Windows 7, Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows Server 2008.

Leveranciers:

Microsoft.

Versies Exchange Server:

Exchange Server 2003, Exchange Server 2007 en Exchange Server 2010.

Technologieƫn:

Microsoft Exchange en Active Directory.