Een cloudidentiteitsplatform dat IAM voor medewerkers opnieuw definieert

U krijgt de totale controle over uw digitale identiteiten en kunt de toegang tot uw cloudresources beveiligen via een centrale console.

GRATIS PROEFPERIODE STARTEN  
Identity360
           

MANAGEENGINE HEEFT HET VERTROUWEN VAN TALLOZE BEDRIJVEN GEWONNEN

             

Een complete IAM-oplossing die de IT-beveiligingsomgeving van uw organisatie radicaal verandert

ManageEngine Identity360 stelt organisaties in staat identiteiten te beheren en beveiligen met krachtige IAM-mogelijkheden. De oplossing helpt ondernemingen hun bedrijfsactiviteiten moeiteloos op te schalen, identiteitsgerichte beveiliging af te dwingen en compliance te garanderen.

Oplossingen

Waarmee onderscheiden we ons in het IAM-landschap: bekijk de eersteklas mogelijkheden van Identity360.

START UW GRATIS PROEFPERIODE  
 •  

  Ingebouwde Universal Directory

  Migreer uw ondernemingen naar de cloud en sla moeiteloos gebruikersgegevens op, onboard medewerkers en biedt een beveiligde toegang tot applicaties.

 •  

  Betrouwbare indeling

  Automatiseer het hele organisatorische traject van een gebruiker met behulp van indelingsprofielen voor onder andere het toewijzen en intrekken van gebruikersrechten, en voor toegangsbeheer.

 •  

  MFA voor bedrijfsapplicaties

  Bescherm uw cloudapplicaties tegen ongeautoriseerde toegang door gebruikersidentiteiten te valideren met behulp van meerdere secundaire authenticators.

 •  

  Effectieve helpdesk-delegatie

  Vertrouw routinetaken toe aan gebruikers die geen beheerder zijn zonder hun inherente rechten te hoeven aanpassen. Daardoor kunnen beheerders zich concentreren op belangrijke kwesties.

 •  

  Vooraf gedefinieerde rapporten en audits

  Krijg inzicht in en bereik compliance door u te houden aan wettelijke vereisten en intern beveiligingsbeleid, met behulp van gebruiksklare rapporten.

 •  

  Systematisch identiteitsbeheer

  Gebruik slimme sjablonen om gebruikersaccounts te maken, toegangsrechten aan te passen en licenties toe te wijzen voor verschillende geïntegreerde applicaties.

 •  

  Uitgebreide SSO

  Verhoog de productiviteit van uw medewerkers door ze met één klik naadloze toegang te bieden tot al uw cloudresources.

 •  

  Bestaande integraties gebruiken

  Integreer heel handig meerdere directory's en bedrijfsapplicaties om identiteiten en de toegang ervan tot resources centraal te beheren.

 •  

  Consistent toegangsbeheer

  Reguleer de toegang tot uw cloudresources en implementeer de synchronisatie van rollen in meerdere applicaties wanneer een gebruikersrol wordt aangepast in de directory.

Meer functies

Stroomlijn het identiteitslevenscyclusbeheer van uw organisatie en garandeer tegelijkertijd een sterke beveiliging met Identity360

delegation-works-idmp
 

Levenscyclusbeheer

Beheer moeiteloos gebruikers in de cloud met behulp van de ingebouwde Universal Directory en onboard gebruikers naadloos in meerdere geïntegreerde directory's en apps. Beheerders kunnen applicatietoegang regelen, routine-IT-taken delegeren en gedetailleerde inzichten krijgen via ingebouwde rapporten met behulp van Identity360.

$295

voor 100 gebruikers per jaar
 

MFA en SSO

Ervaar het gebruik van sterk beveiligde en eenvoudige éénkliks-toegang tot uw geïntegreerde directory's en applicaties met de op MFA gebaseerde SSO van Identity360. En maak eenvoudig beheer mogelijk door gebruikers op te slaan in Universal Directory en routinetaken te delegeren aan technici.

VANAF

$195

voor 100 gebruikers per jaar

Vraag een gepersonaliseerde demo

aan die het beste aansluit bij uw wensen

 •  
 •  
 •  
Wanneer u op Gratis demo plannen klikt, gaat u akkoord met de verwerking van persoonlijke gegevens conform ons privacybeleid.

Thank you for your interest in Identity360

Our team will be in touch with you shortly.

BESCHERM UW CLOUD- resources met onze geavanceerde IAM-oplossing