Ervaar cybersecurity als nooit tevoren met SIEM.

 
Bedreigingen gedetecteerd

357

 
IDS / IPS

2103

 
Kwetsbaarheden

274

 
Correlatieve incidenten

3210

 

Wat kan een SIEM-oplossing voor u doen?

Log360 is een verenigde SIEM-oplossing met geïntegreerde DLP- en CASB-capaciteiten die beveiligingsbedreigingen detecteert, prioriteert, onderzoekt en hierop reageert. Het combineert informatie over bedreigingen, technieken van op machinaal leren gebaseerde anomaliedetectie, en op regel gebaseerde aanvalsdetectie voor het detecteren van geavanceerde aanvallen, en biedt een console voor incident beheer voor het effectief oplossen van gedetecteerde bedreigingen. Log360 biedt holistisch inzicht in beveiliging in netwerken op locatie, cloud- en hybride netwerken met zijn intuïtieve en geavanceerde beveiligingsanalyse en bewakingscapaciteiten.

Wat kunt u doen met Log360?

Logboekbeheer:Geen logboek onberoerd laten

 • Verzamel logboeken van diverse bronnen, inclusief apparaten van eindgebruikers, servers, netwerkapparaten, firewalls en antivirus- en inbraakpreventiesystemen.
 • Analyseer logboeken gemakkelijk op dashboards die informatie weergeven in de vorm van grafieken en intuïtieve rapporten, die helpen bij het detecteren van aanvallen, detecteren van verdacht gebruikersgedrag en stoppen van potentiële bedreigingen.
 • Beoordeel de impact van beveiligingsincidenten door het uitvoeren van analyse na de aanval, en het identificeren van het aanvalspatroon om lopende aanvallen te stoppen door forensisch onderzoek van logboeken.
    Log management: Leaving no log unturned
  Active Directory change auditing: The key to AD security

Active Directory-wijzigingscontrole: De sleutel tot AD-beveiliging

Realtime bewaken en controleren van wijzigingen in Active Directory. Gebruik gedetailleerde gegevens over AD-objecten, volg verdacht gebruikersgedrag, bewaak kritieke wijzigingen aan groepen en OU’s en meer voor het proactief beperken van beveiligingsbedreigingen.

Verhoog de beveiliging met de TDIR-engine van Log360, Vigil IQ:Identificeer, onderzoek en neutraliseer potentiële bedreigingen

Maak gebruik van de TDIR-engine van Log360, Vigil IQ, voor krachtige detectie van bedreigingen met behulp van realtime correlatie, ML-gestuurde UEBA en MITRE ATT&CK-implementatie van het bedreigingsmodelleringsframework, intuïtieve analyses en SOAR-mogelijkheden.

Incidentdetectie

Detecteer beveiligingsincidenten of gegevensinbreuken die een uitdaging vormen voor uw organisatie met gebruik van:

 • Een machine voor correlatie van gebeurtenissen in realtime

  Benut essentiële informatie van verschillende beveiligingsgebeurtenissen voor het identificeren van beveiligingsbedreigingen.
 • Informatie over bedreigingen

  Krijg een waarschuwing over IP-adressen die op de zwarte lijst staan en URL’s herkend van op STIX/TAXII gebaseerde feeds, en beperk potentiële aanvallen.
 • UEBA (User and entity behavior analytics = gedragsanalyse gebruikers en entiteiten)

  Benut wijzgingen in gebruikers- en entiteitsgedrag voor het detecteren van afwijkende activiteit in uw netwerk.
 • Bedreigingsanalyse

  Gebruik technologie van geavanceerde analyse van bedreigingen (ATA) voor het analyseren van logboekgegevens en het detecteren verdachte activiteit in uw netwerk.
Incident detection
Incident response

Incidentreactie

Reageer snel en effectief op beveiligingsbedreigingen.

 • Incidentenworkflow

  Gebruik een geautomatiseerd antwoordsysteem dat een reeks acties definieert indien geactiveerd door een specifiek incident.

Cloud-beveiliging:Beveiliging op grotere hoogtes

Krijg inzicht in uw cloud-infrastructuur van AWS, Azure, Salesforce en Google Cloud Platform. Zorg voor beveiliging van cloudgegevens door het bewaken van wijzigingen aan uw gebruikers, netwerkbeveiligingsgroepen, virtual private cloud (VPC), machtigingswijzigingen en meer die in realtime plaatsvinden in uw cloud-omgeving.

Cloud security: Security at greater heights
  Security orchestration, automation, and response (SOAR): Time management at its finest

Security orchestration, automation & response (SOAR):Tijdsbeheer op zijn best

Verzamel alle beveiligingsgegevens van verschillende platforms zoals Exchange Server, Microsoft 365, IaaS, PaaS, SaaS, netwerkapparaten op locatie, servers, toepassingen en meer in één enkele console. Versnel oplossing van bedreigingen door het automatiseren van uw reactie op gedetecteerde incidenten met gebruik van workflowopties.

Jagen op bedreigingen:Diepgaande beveiliging

Zoek proactief naar geavanceerde beveiligingsbedreigingen en cybercriminelen die op de loer liggen in uw netwerk door gebruik te maken van een realtime gebeurtenisresponssysteem dat u waarschuwt voor kritieke gebeurtenissen en dat opties van logboek zoeken aanbiedt voor het detecteren en stoppen van kwaadaardige activiteiten.

    Threat hunting: Security at depth
Compliance management: Compliance demands made easy

Nalevingsbeheer:Nalevingseisen gemakkelijk gemaakt

Voldoe aan diverse regelgevingsmandaten zoals HIPAA voor gezondheidszorg, PCI DSS, en GLBA voor financiën, FISMA voor Amerikaanse federale agentschappen, ISO 27001, SOX, en nog veel meer door voor audit geschikte rapportsjablonen en waarschuwingen voor schending van naleving te gebruiken.

Vijf redenen

Log360 is de beste SIEM-oplossing
voor uw SOC

 

Directe detectie van bedreigingen

Leg beveiligingsbedreigingen nauwkeurig bloot met diverse technieken van Log360 zoals correlatie van gebeurtenislogboeken, analyse van bedreigingsfeeds voor het identificeren van kwaadaardige IP’s en URL’s, en machinaal leren gecombineerd met analyse van gebruikersgedrag voor het identificeren van bedreigingen van binnenuit.

 

Matiging van aanvallen

Beperk beveiligingsbedreigingen effectief door het automatiseren van uw incidentrespons en het aanmaken van incidentenworkflows die worden gesynchroniseerd met waarschuwingen. Versnel beperking van bedreigingen door het integreren van het proces met ITIL-oplossingen om te zorgen voor controleerbaarheid voor oplossing van incidenten.

 

Realtime beveiligingsbewaking

MBewaak alle beveiligingsgebeurtenissen gecompileerd van uw Windows- en Linux/Unix-computers; IIS- en Apache-webservers; SQL- en Oracle-databases; en randbeveiligingsapparaten zoals routers, schakelaars, firewalls, inbraakdetectiesystemen en inbraakpreventiesystemen in realtime door interactieve dashboards, out-of-the-box rapporten, en grafieken.

 

Geïntegreerd nalevingsbeheer

Bewaak en analyseer uw logboekgegevens op beveiligingsinbreuken, en voldoe aan vereisten voor naleving van regelgeving met nalevingsrapporten voor PCI DSS, FISMA, GLBA, SOX, HIPAA, ISO 27001, en meer.

 

Proactieve jacht op bedreigingen

Vind kwaadaardige actoren en potentiële verborgen aanvallen die door uw aanvankelijke beveiligingsdefensie zijn geglipt door het benutten van inzichten in de tactieken, technieken en procedures (TTP) van aanvallers en geavanceerde beveiligingsanalyse.

Wat onze klanten zeggen

 • Log360 heeft mijn werk uiterst eenvoudig gemaakt. De realtime rapporten en waarschuwingen zorgen ervoor dat ik niet veel tijd hoef te besteden aan het bezorgd zijn over bedreigingen

  Victor, IT-beveiligingsbeheerder van SHM,

  Londen.
 • Log360 helpt ons om de onderdelen te integreren en logboeken op één locatie op te slaan. We hadden een oplossing nodig om conform te blijven en ook om de bedreigingen voor onze omgeving te leren kennen en Log360 lijkt de juiste keuze te zijn. Sinds de evaluatie van de aankoop vinden we altijd nieuwe functies die we er nog beter voor kunnen inzetten.

  Kumar B, Senior Security,

  Consultant, IT-sector
 • Log360 is een complete oplossing voor al uw behoeften bij gebeurteniscontrole! Subcomponenten zoals EventLog Analyzer en ADAuditPlus zijn echt nuttig tijdens reviews en audits.

  Arvind Kumar, verantwoordelijke voor IT-beveiliging,

  HCL Technologies, Noida
 • Log360 biedt basisgegevens van inloggen en mislukte inlogpogingen in een gecentraliseerd platform. De oplossing is goed voor controledoelenden en om nalevingsredenen. Werkt voor meerdere systemen en platformen.

  Bruce K,

  Director of IT Operations & Global Web Acquisition

Log360 Vertrouwd door