Enterprise Password Management Software

Priviliged Password Manager voor bedrijven

Password Manager Pro is een veilige kluis voor het opslaan en beheren van gevoelige informatie, zoals wachtwoorden, documenten en digitale identiteiten van bedrijven. De voordelen van implementatie van Password Manager Pro omvatten:

 • Elimineren vermoeidheid van wachtwoorden en afloop van beveiliging door implementeren van een veilige, gecentraliseerde kluis voor wachtwoordopslag en toegang
 • Vele malen verbeteren van IT-productiviteit door automatiseren van frequente wijzigingen wachtwoorden vereist in kritieke systemen
 • Leveren van preventieve en opsporen van beveiligingscontroles via werkstromen voor goedkeuring en onvertraagde meldingen bij toegang via wachtwoorden
 • Voldoen aan audits en naleving van regelgeving, zoals SOX, HIPAA en PCI
Snel downloaden
Download Password Manager Pro en begin binnen 2 minuten met uw gratis proefversie!
Door te klikken op „Downloaden”, stemt u in met de licentie-overeenkomst en het privacybeleid..
Ga naar onze downloadpagina voor een complete lijst met downloadopties(32-/64-bit-versies van Windows en Linux).
Bent u een Managed Service Provider (MSP) die de wachtwoorden van klanten wil beheren?Probeer de MSP-versie!

Beheer bevoorrechte wachtwoorden met Password Manager Pro

 
Detecteren, opslaan en organiseren

Al uw bevoorrechte identiteiten opslaan en organiseren in een gecentraliseerde kluis.

 
Veilig delen

Veilig beheerderswachtwoorden delen met de leden van uw team indien nodig.

 
Automatisch opnieuw instellen

De wachtwoorden van servers, databases, netwerkapparaten en andere hulpbronnen automatisch opnieuw instellen.

 
Toegang controleren

Controleer toegang tot IT-hulpbronnen en applicaties op basis van verantwoordelijkheden van rollen en functie.

 
Directe verbinding lanceren

Lanceer directe verbinding met externe IT-hulpbronnen, websites en applicaties.

 
Video-opname en audit

Video-opname en audit van alle bevoorrechte toegang; verkrijg volledige records van alle acties.

De grootste organisatie ter wereld vertrouwen op Password Manager Pro

De IT-divisies van enkele van de grootste organisaties ter wereld en Fortune 500-bedrijven vertrouwen op Password Manager Pro voor controle toegang tot hun IT-infrastructuur. Op een normale dag melden meer dan 300.000 IT-beheerders en eindgebruikers zich aan bij Manager Pro en beheren miljoenen bevoorrechte wachtwoorden.

     

Hoogtepunten van Password Manager Pro

Opslag, beheer en werkstroom van wachtwoorden

Gecentraliseerde kluis voor wachtwoorden
 

Sla alle wachtwoorden van uw bedrijf, bevoorrechte accounts, gedeelde accounts, firecall-accounts en overige op in de veilige, gecentraliseerde opslagplaats.

Beheer gedeeld beheerderswachtwoord
 

Beheer veilig gedeelde accounts, zoals „Administrator” op Windows, „root” op Unix/Linux, „enable” op Cisco, „sa” op SQL, en meer.

Controlewerkstroom voor wachtwoordtoegang
 

Controles voor vrijgeven aanvragen voor ophalen wachtwoorden. Mogelijkheid tot verlenen toegang met tijdsbeperking, exclusief voorrecht en concurrentiecontrole.

Delen van wachtwoorden, inrichten en beheer gebruikers

Eigendom en delen wachtwoord
 

Goed gedefinieerd eigendom van de wachtwoorden opgeslagen in de gecentraliseerde kluis. Voorziening voor selectief delen van wachtwoorden indien nodig.

Active Directory/LDAP-integratie
 

Importeren gebruikers/gebruikersgroepen vanuit Windows Active Directory of LDAP en ook afstellen van het verificatiemechanisme

Op rol gebaseerde toegangscontroles
 

Gedetailleerde restricties voor beheren van hulpmiddelen en wachtwoorden opgeslagen in PMP. Restricties worden afgedwongen op basis van vooraf gedefinieerde gebruikersrollen.

Extern opnieuw wachtwoorden instellen

Geautomatiseerd wachtwoord opnieuw instellen
 

De wachtwoorden van externe bronnen opnieuw instellen vanuit de webinterface van Password Manager Pro als en wanneer nodig of automatisch via geplande taken.

Wachtwoordbeleid afdwingen
 

Zorgen voor gebruik van sterke wachtwoorden en periodiek opnieuw instellen door creëren en handhaven van uw wachtwoordbeleid.

Wijd bereik aan doelsystemen
 

Ondersteunt direct een breed scala doelsystemen, databases, netwerkapparatuur voor toegangscontrole en automatisch opnieuw instellen van wachtwoorden.

Beheer applicatie-tot-applicatie wachtwoord
 

Elk(e) applicatie of script kan PMP opvragen en wachtwoorden ophalen voor verbinden met andere applicaties of databases, waardoor hard gecodeerde wachtwoorden worden geëlimineerd.

Beheer Windows Service-accounts
 

Automatisch identificeren en opnieuw instellen van de wachtwoorden van serviceaccounts gekoppeld aan domeinaccounts.

Opnieuw instellen aangepast uitvoeren script na wachtwoord
 

Mogelijkheid om eigen scripts automatisch uit te voeren voor eventuele vervolgacties na opnieuw instellen van wachtwoord.

Beheer bevoorrechte sessie, externe toegang en automatische aanmelding

Beste externe aanmelding
 

Gebruikers kunnen zeer veilige, betrouwbare en volledig geëmuleerde Windows RDP, SSH en Telnet-sessies vanuit browser te starten, zonder plug-in of medewerkersoftware.

Opname sessie met voorrechten
 

Bevoorrechte sessies gelanceerd vanuit PMP kunnen volledig op video worden opgenomen, gearchiveerd en afgespeeld voor forensische audits.

Automatisch aanmelden voor doelsystemen, websites
 

Automatisch aanmelden bij de doelsystemen, websites en applicaties, direct vanuit de PMP-webinterface, zonder kopiëren en plakken van wachtwoorden.

Audit, naleving en rapporten

Uitgebreide audittrails en rapportage
 

Complete registratie van „wie”, „wat” en „wanneer” over wachtwoordtoegang. Intuïtieve rapporten over geheel scenario van wachtwoordbeheer in uw bedrijf.

Onvertraagde meldingen, Integratie van SIEM
 

Onvertraagde waarschuwingen over voorkomen van wachtwoordgebeurtenissen, waardoor geïntegreerd kan worden met oplossingen voor Security Information and Event Management (SIEM)

PCI DSS-nalevingsrapporten
 

Rapporten over de schendingen met betrekking tot gebruik en beheer van bevoorrechte wachtwoorden op basis van de eisen van PCI-DSS.

Veilig en klaar voor bedrijven

Extreem veilig en betrouwbaar
 

Alle wachtwoorden en gevoelige gegevens worden versleuteld met behulp van AES 256-bit encryptie. Duale encryptie voor extra beveiliging. Kan worden geconfigureerd voor uitvoeren in modus conform FIPS 140-2.

Tweeledige verificatiemethode
 

Afdwingen twee opeenvolgende fases van verificatie voor aanmelden bij PMP. Gebruikelijke verificatie is de eerste fase. Verschillende opties voorzien voor de tweede fase.

Mobiele toegang
 

Onderweg wachtwoorden ophalen en aanvragen goedkeuren. Voorziening voor veilige offline toegang.
Android-app | iPhone-app | Windows-app

Herstel na rampen en hoge beschikbaarheid

Live back-up
 

Voorziening voor zowel geplande en live back-up van de hele database voor herstel na een ramp.

Architectuur voor hoge beschikbaarheid
 

Ononderbroken toegang tot wachtwoorden van bedrijven via de implementatie van overtollige server en databasegebeurtenissen. (Een enkele licentie voor de Premium- of Enterprise-versie is voldoende voor Hoge beschikbaarheid).

Veilige offline toegang
 

Ophalen van wachtwoorden, zelfs wanneer er geen internetverbinding is. De offline kopie is even veilig als de online versie. Offline toegang is ook beschikbaar in mobiele app.

 • Succesverhalen
 • Stem van de klant
 • Allianties
 • Productbeoordelingen
 • Tijdschriftartikelen
 • Technische documenten
 • Advies
 

Password Manager Pro heeft wereldwijd van klanten goodwill verdiend. De implementatie ervan heeft bedrijven veel voordelen opgeleverd. De onderstaande zijn een paar voorbeelden:

 • De toonaangevende leverancier van virtualisatieplatforms vertrouwt op Password Manager Pro om bevoorrechte accounts te consolideren en te beveiligen
 • Beste onderzoeksuniversiteit in Nederland stroomlijnt het beheren van bevoorrechte wachtwoorden
 • Password Manager Pro helpt toonaangevende leverancier 3G mobiele diensten met automatiseren beheerprocessen voor wachtwoorden en verbeteren van interne controles
 • Password Manager Pro helpt toonaangevende Australische universiteit bij krijgen volledige controle over beheerderswachtwoorden
 • Password Manager Pro helpt toonaangevende leverancier van oplossingen voor leveringsketen bij versterken van veiligheid van IT-infrastructuur

„Het geautomatiseerde, door beleid gedreven beheer van wachtwoorden door Password Manager Pro heeft ons doen realiseren hoe inefficiënt en onveilig het traditionele „opslaan in Excel-blad” was. Gebruik van Password Manager Pro is met zekerheid de beste aanpak voor ons.”

NovaStefan Stefansson
Nova, Iceland
 
PhoneFactor

ManageEngine is een samenwerking aangegaan met PhoneFactor, de wereldwijd toonaangevend leverancier van op telefoon gebaseerde verificatie met twee factoren, voor het mogelijk maken van eenvoudige, doeltreffende beveiliging met twee factoren voor Password Manager Pro. ManageEngine is een PhoneFactor Alliance Partner en biedt naadloze integratie aan met de verificatiediensten van PhoneFactor.

 
RSA

ManageEngine is een partnerschap voor technologische interoperabiliteit aangegaan met RSA, de beveiligingssafdeling van EMC (NYSE: EMC) en heeft de RSA Secured®-certificatie behaald. Password Manager Pro is technisch werkzaam met het tweeledige verificatiesysteem van RSA SecurID®.

 

Password Manager Pro biedt een geweldige set met functies tegen een zeer redelijke prijs.

SC Magazine, de langst bestaande maandelijkse publicatie over informatiebeveiliging beoordeelde Password Manager Pro als onderdeel van de Groeptest van verschillende oplossingen voor wachtwoordbeheeer. Meer informatie.

Artikelen over Password Management geschreven door Password Manager Pro Analyst in verschillende tijdschriften:

Technische documenten

 • Controle toegang met voorrechten en matigen bedreigingen van binnenuit
 • Uitdagingen bij wachtwoordbeheer
 • Voorkom beveiligingsincidenten als WikiLeaks
 • SOX-conform via beheren van bevoorrechte identiteit
 • De gevaren van het delen van wachtwoorden in bedrijven

Advisory

 • Bestrijden bedreigingen van cyberbeveiliging
 • Password Manager Pro: beste werkwijzen

Welke platforms ondersteunen Password Manager Pro?

 • Platforms (voor opnieuw instellen van wachtwoorden): Windows, Windows Domain, Linux, IBM AIX, IBM AS400, HP UNIX, Solaris, Mac OS, Sun Oracle XSCF, Sun Oracle ALOM, Sun Oracle ILOM, VMWare ESXi, MS SQL server, MySQL Server, Oracle DB Server, Sybase ASE, LDAP Server, HP iLO, HP ProCurve- en Cisco-apparaten (IOS, CatOS, PIX), Juniper Netscreen-apparaten
 • Platformen (voor productinstallatie): Windows, Linux

Welke problemen lost Password Manager Pro op?

Als u een IT-beheerder bent die verantwoordelijk is voor het veilig beheren van uw IT-infrastructuur, vraag uzelf dan het volgende:

 • Verdrinkt u in een berg bevoorrechte wachtwoorden? Slaat u beheerderswachtwoorden op in werkbladen en bestanden zonder opmaak?
 • Vindt u het lastig om te volgen wie toegang tot welke accounts heeft?
 • Meldt u zich tijdrovend en afzonderlijk aan bij elke applicatie om periodiek wachtwoorden te veranderen?

Indien ja, heeft u zeker Password Manager Pro nodig!

Er zijn zijn letterlijk heel veel administratieve/bevoorrechte wachtwoorden in bedrijven. Servers, databases, schakelaars, routers, firewalls en alle andere hardware of software, kunnen een even groot aantal beheerderswachtwoorden hebben. Deze wachtwoorden worden onveilig opgeslagen in rekenbladen, tekstbestanden en zelfs afgedrukt, en worden door een groep beheerders gedeeld.

Deze traditionele praktijk brengt een hoop kwesties met zich mee, zoals:

 • Onveilige opslag van wachtwoorden, waardoor het bedreigingen voor de veiligheid gemakkelijker wordt gemaakt
 • Ongecontroleerde voorrechten supergebruikers
 • Geen op functie gebaseerde toegangscontrole; interne controles worden kwetsbaar
 • Gebrek aan verantwoordelijkheid voor acties
 • Geen voorziening voor afdwingen standaard werkwijzen/beleid wachtwoorden
 • Geen gecentraliseerde controle

Password Manager Pro lost al deze problemen op door het leveren van een veilig systeem voor opslaan, beheren, en delen van wachtwoorden.

Wat zijn de licentieopties voor Password Manager Pro?

Er zijn drie licentiesoorten:

 • Proefdownload geldig 30 dagen, ondersteunt maximaal 2 beheerders. U kunt de functies van de Enterprise-versie testen.
 • Free-versie software met licentie waarmee u tot 1 beheerder heeft en tot 10 hulpbronnen kunt beheren.
 • Registered Version - licenties zijn gebaseerd op twee factoren:
  1. Aantal beheerders
  2. Soort versie: Standard, Premium of Enterprise

N.B.:

Password Manager Pro wordt geleverd met vier gebruikersrollen: beheerder, wachtwoordbeheerder, wachtwoordgebruiker en wachtwoordauditor. De term „beheerder” geeft zowel beheerders en wachtwoordbeheerders aan. Dus de licenties beperken het aantal beheerders EN wachtwoordbeheerders. Er geldt geen beperking voor het aantal wachtwoordgebruikers en wachtwoordauditors. Raadpleeg dit onderdeel van onze hulpdocumentatie voor meer gegevens over de vier gebruikersrollen.

 • Standard-versie: als u een veilige opslagplaats wilt hebben voor uw wachtwoorden en ze selectief wilt delen met uw gebruikers, is de Standard-versie ideaal.
 • Premium-versie: als u naast het opslaan en delen van uw wachtwoorden functies op bedrijfsniveau wilt hebben voor wachtwoordbeheer, zoals externe synchronisatie van wachtwoorden, wachtwoordwaarschuwingen en -meldingen, application-to-application wachtwoordbeheer, rapporten, hoge beschikbaarheid en andere, dan is de Premium-versie de beste keuze.
 • Enterprise-versie: Als u meer zakelijke functies nodig heeft, zoals automatische detectie van bevoorrechte accounts, integratie met ticketsystemen en SIEM-oplossingen, configuratie van jump-server, application-to-application wachtwoordbeheer, gebruiksklare nalevingsrapporten, SQL-server/-cluster als backend-database, is de Enterprise-versie ideaal.

Functiematrix voor wachtwoordbeheer

Standard-versie
 • Gecentraliseerde kluis voor wachtwoorden
 • Handmatig toevoegen van middelen
 • Hulpbronnen importeren uit CSV-bestanden
 • Hulpbronnen importeren uit KeePass
 • Hulpbronnen importeren uit Active Directory
 • Wachtwoordbeleid
 • Wachtwoorden delen en beheer
 • Controle en directe meldingen
 • Beheer gebruiker/gebruikersgroep
 • Lokale verificatie
 • RADIUS-verificatie
 • AD / Azure AD / LDAP-integratie
 • Synchronisatie AD / Azure AD - Gebruikersgroepen en OU’s
 • Wachtwoorden exporteren voor offline toegang
 • Listener voor opnieuw instellen wachtwoord
 • Voorzieningen voor back-up en herstel
 • Externe RDP-, SSH-, Telnet- en SQL-sessies
 • Tweedelige verificatiemethode - OTP verzonden via e-mail
 • Rebranding
 • Mobiele toegang (Android, iOS, Windows)
 • Browser-extensies (Chrome, Firefox, IE)
 • Controleer de geldigheid van digitale certificaten
 • VNC-ondersteuning voor samenwerking
 • Privileges van goedkeurder overdragen
 • IIS AppPool-wachtwoord opnieuw instellen
 • IIS Web.Config-detectie
 • SSL-certificaatgroepen
 • Met wachtwoord beschermde export
 • Codering back-upbestand
 • IP-beperkingen - Webtoegang
 • Niet-geïdentificeerde e-mailadressen beheren
 • Noodmaatregelen
 • Personalisatie van gebruikersinterface (thema Nachtmodus)
 • E-mailadressen voor melding
Premium-versie
 • Alle functies van de Standard-versie
 • Hulp bij automatisch aanmelden
 • Controleworkflow voor wachtwoordtoegang
 • Beheerdersdashboard (Live feeds, rapporten en grafieken)
 • Meldingen van wachtwoordacties (specifiek voor middelengroep)
 • Wachtwoord opnieuw instellen op afstand (op aanvraag, gepland en gebaseerd op actie) - Lijst met ondersteunde platforms
 • Wachtwoord opnieuw instellen op basis van agent
 • Standaardrapporten
 • Tweeledige vebrificatie - PhoneFactor, RSA SecurID, Google Authenticator, Duo security, YubiKey, Microsoft Authenticator,Okta Verify
 • Hoge beschikbaarheid
 • Opname sessie met voorrechten
 • SAML 2.0-ondersteuning
 • Ondertekening Microsoft CA-certificaat
 • CMDB-integratie voor synchronisatie van SSL-certificaat
 • Privacy-instellingen
 • Plugin voor opnieuw instellen van wachtwoord
 • SSH-sleutels en SSL-certificaten
 • Gebruikersessies
 • Gebruikers in prullenbak
 • IP-beperkingen - API-toegang en agenttoegang
 • Opnieuw instellen van wachtwoorden uitschakelen voor bevoorrechte accounts
 • Wachtwoord opnieuw instellen met gebruik van SSH-opdrachtreeksen
Enterprise-versie
 • Alle functies van Premium-versie
 • Codering en bescherming van gegevens met SafeNet HSM
 • MS SQL-server als back-end-database
 • Wachtwoordbeheer API (XML RPC, SSH CLI)
 • Detectie bevoorrechte accounts
 • Synchronisatie Active Directory - hulpbronnen
 • LDAP-synchronisatie - Gebruiker en gebruikersgroepen
 • Geautomatiseerde SSH/SSL-detectie
 • Levenscyclusbeheer SSH-sleutelpaar
 • Periodieke rotatie SSH-sleutels
 • Beheren van SSL-certificaat
 • Implementatie en volgen van SSL-certificaat
 • Scannen op kwetsbaarheid van SSL
 • Waarschuwingen voor verlopen van SSL-certificaat
 • Levenscyclusbeheer certificaat met Let's Encrypt
 • Aanpassing van rollen
 • Integratie van ticketsysteem-ServiceDesk Plus On-Demand, ServiceDesk Plus MSP, ServiceDesk Plus, ServiceNow, JIRA Service Desk
 • Listener voor opnieuw instellen wachtwoord van klant
 • Geplande export van gecodeerde HTML-bestanden
 • SIEM-integratie - Genereren van SNMP-vallen en Syslog-berichten
 • E-mailsjablonen voor meldingsconfiguratie
 • Configuratie van Landing Server
 • Beheer van federatieve identiteiten
 • Verificatie Smart Card / PKI / Certificaat
 • Tweedelige verificatiemethode -RADIUS
 • Aangepaste rapporten
 • Gebruiksklare nalevingsrapporten (PCI DSS, NERC-CIP, ISO/IEC 27001, GDPR)
 • Rapport van SQL-query
 • Schaduwen en beëindiging bevoorrechte sessie
 • Failover-clustering SQL-server
 • RESTful API
 • Rotatie van versleutelingssleutel
 • EAR-ondersteunning bij gebruik van MS SQL als back-end-database
 • Zuiveren van selectieve sessie-opnamen
 • Certificaten ondertekenen met aangepaste bron-CA
 • Verlopen van domeinen volgen
 • Bestandsoverdrachten via externe desktopsessies
 • Opties voor veilige cloud-opslag
 • CI/CD-platformintegratie - Jenkins, Ansible