Enterprise Password Management Software

Priviliged Password Manager voor bedrijven

Password Manager Pro is een veilige kluis voor het opslaan en beheren van gevoelige informatie, zoals wachtwoorden, documenten en digitale identiteiten van bedrijven. De voordelen van implementatie van Password Manager Pro omvatten:

 • Elimineren vermoeidheid van wachtwoorden en afloop van beveiliging door implementeren van een veilige, gecentraliseerde kluis voor wachtwoordopslag en toegang
 • Vele malen verbeteren van IT-productiviteit door automatiseren van frequente wijzigingen wachtwoorden vereist in kritieke systemen
 • Leveren van preventieve en opsporen van beveiligingscontroles via werkstromen voor goedkeuring en onvertraagde meldingen bij toegang via wachtwoorden
 • Voldoen aan audits en naleving van regelgeving, zoals SOX, HIPAA en PCI
Snel downloaden
Download Password Manager Pro en begin binnen twee minuten aan uw gratis proefversie!
Door te klikken op „Downloaden”, stemt u in met de licentie-overeenkomst en het privacybeleid..
Ga naar onze downloadpagina voor een complete lijst met downloadopties(32-/64-bit-versies van Windows en Linux).
Bent u een Managed Service Provider (MSP) die de wachtwoorden van klanten wil beheren? Probeer de MSP-versie!

Beheer bevoorrechte wachtwoorden met Password Manager Pro

Al uw bevoorrechte identiteiten opslaan en organiseren in een gecentraliseerde kluis.

Veilig beheerderswachtwoorden delen met de leden van uw team indien nodig.

De wachtwoorden van servers, databases, netwerkapparaten en andere hulpbronnen automatisch opnieuw instellen.

Controleer toegang tot IT-hulpbronnen en applicaties op basis van verantwoordelijkheden van rollen en functie.

Lanceer directe verbinding met externe IT-hulpbronnen, websites en applicaties.

Video-opname en audit van alle bevoorrechte toegang; verkrijg volledige records van alle acties.

De grootste organisatie ter wereld vertrouwen op Password Manager Pro

De IT-divisies van enkele van de grootste organisaties ter wereld en Fortune 500-bedrijven vertrouwen op Password Manager Pro voor controle toegang tot hun IT-infrastructuur. Op een normale dag melden meer dan 300.000 IT-beheerders en eindgebruikers zich aan bij Manager Pro en beheren miljoenen bevoorrechte wachtwoorden.

     

Hoogtepunten van Password Manager Pro

Opslag, beheer en werkstroom van wachtwoorden

Sla alle wachtwoorden van uw bedrijf, bevoorrechte accounts, gedeelde accounts, firecall-accounts en overige op in de veilige, gecentraliseerde opslagplaats.

Beheer veilig gedeelde accounts, zoals „Administrator” op Windows, „root” op Unix/Linux, „enable” op Cisco, „sa” op SQL, en meer.

Controles voor vrijgeven aanvragen voor ophalen wachtwoorden. Mogelijkheid tot verlenen toegang met tijdsbeperking, exclusief voorrecht en concurrentiecontrole.

Delen van wachtwoorden, inrichten en beheer gebruikers

Goed gedefinieerd eigendom van de wachtwoorden opgeslagen in de gecentraliseerde kluis. Voorziening voor selectief delen van wachtwoorden indien nodig.

Importeren gebruikers/gebruikersgroepen vanuit Windows Active Directory of LDAP en ook afstellen van het verificatiemechanisme

Gedetailleerde restricties voor beheren van hulpmiddelen en wachtwoorden opgeslagen in PMP. Restricties worden afgedwongen op basis van vooraf gedefinieerde gebruikersrollen.

Extern opnieuw wachtwoorden instellen

De wachtwoorden van externe bronnen opnieuw instellen vanuit de webinterface van Password Manager Pro als en wanneer nodig of automatisch via geplande taken.

Wachtwoordbeleid afdwingen
 

Zorgen voor gebruik van sterke wachtwoorden en periodiek opnieuw instellen door creëren en handhaven van uw wachtwoordbeleid.

Ondersteunt direct een breed scala doelsystemen, databases, netwerkapparatuur voor toegangscontrole en automatisch opnieuw instellen van wachtwoorden.

Elk(e) applicatie of script kan PMP opvragen en wachtwoorden ophalen voor verbinden met andere applicaties of databases, waardoor hard gecodeerde wachtwoorden worden geëlimineerd.

Beheer Windows Service-accounts
 

Automatisch identificeren en opnieuw instellen van de wachtwoorden van serviceaccounts gekoppeld aan domeinaccounts.

Opnieuw instellen aangepast uitvoeren script na wachtwoord
 

Mogelijkheid om eigen scripts automatisch uit te voeren voor eventuele vervolgacties na opnieuw instellen van wachtwoord.

Beheer bevoorrechte sessie, externe toegang en automatische aanmelding

Gebruikers kunnen zeer veilige, betrouwbare en volledig geëmuleerde Windows RDP, SSH en Telnet-sessies vanuit browser te starten, zonder plug-in of medewerkersoftware.

Bevoorrechte sessies gelanceerd vanuit PMP kunnen volledig op video worden opgenomen, gearchiveerd en afgespeeld voor forensische audits.

Automatisch aanmelden bij de doelsystemen, websites en applicaties, direct vanuit de PMP-webinterface, zonder kopiëren en plakken van wachtwoorden.

Audit, naleving en rapporten

Complete registratie van „wie”, „wat” en „wanneer” over wachtwoordtoegang. Intuïtieve rapporten over geheel scenario van wachtwoordbeheer in uw bedrijf.

Onvertraagde waarschuwingen over voorkomen van wachtwoordgebeurtenissen, waardoor geïntegreerd kan worden met oplossingen voor Security Information and Event Management (SIEM)

Rapporten over de schendingen met betrekking tot gebruik en beheer van bevoorrechte wachtwoorden op basis van de eisen van PCI-DSS.

Veilig en klaar voor bedrijven

Extreem veilig en betrouwbaar
 

Alle wachtwoorden en gevoelige gegevens worden versleuteld met behulp van AES 256-bit encryptie. Duale encryptie voor extra beveiliging. Kan worden geconfigureerd voor uitvoeren in modus conform FIPS 140-2.

Afdwingen twee opeenvolgende fases van verificatie voor aanmelden bij PMP. Gebruikelijke verificatie is de eerste fase. Verschillende opties voorzien voor de tweede fase.

Mobiele toegang
 

Onderweg wachtwoorden ophalen en aanvragen goedkeuren. Voorziening voor veilige offline toegang.
Android-app | iPhone-app | Windows-app

Herstel na rampen en hoge beschikbaarheid

Live back-up
 

Voorziening voor zowel geplande en live back-up van de hele database voor herstel na een ramp.

Ononderbroken toegang tot wachtwoorden van bedrijven via de implementatie van overtollige server en databasegebeurtenissen. (Een enkele licentie voor de Premium- of Enterprise-versie is voldoende voor Hoge beschikbaarheid).

Veilige offline toegang
 

Ophalen van wachtwoorden, zelfs wanneer er geen internetverbinding is. De offline kopie is even veilig als de online versie. Offline toegang is ook beschikbaar in mobiele app.

 • Succesverhalen
 • Stem van de klant
 • Allianties
 • Productbeoordelingen
 • Tijdschriftartikelen
 • Technische documenten
 • Advies
 

„Het geautomatiseerde, door beleid gedreven beheer van wachtwoorden door Password Manager Pro heeft ons doen realiseren hoe inefficiënt en onveilig het traditionele „opslaan in Excel-blad” was. Gebruik van Password Manager Pro is met zekerheid de beste aanpak voor ons.”

NovaStefan Stefansson
Nova, Iceland
 
PhoneFactor

ManageEngine is een samenwerking aangegaan met PhoneFactor, de wereldwijd toonaangevend leverancier van op telefoon gebaseerde verificatie met twee factoren, voor het mogelijk maken van eenvoudige, doeltreffende beveiliging met twee factoren voor Password Manager Pro. ManageEngine is een PhoneFactor Alliance Partner en biedt naadloze integratie aan met de verificatiediensten van PhoneFactor.

 
RSA

ManageEngine is een partnerschap voor technologische interoperabiliteit aangegaan met RSA, de beveiligingssafdeling van EMC (NYSE: EMC) en heeft de RSA Secured®-certificatie behaald. Password Manager Pro is technisch werkzaam met het tweeledige verificatiesysteem van RSA SecurID®.

 

Password Manager Pro biedt een geweldige set met functies tegen een zeer redelijke prijs.

SC Magazine, de langst bestaande maandelijkse publicatie over informatiebeveiliging beoordeelde Password Manager Pro als onderdeel van de Groeptest van verschillende oplossingen voor wachtwoordbeheeer. Meer informatie.

Artikelen over Password Management geschreven door Password Manager Pro Analyst in verschillende tijdschriften:

Welke platforms ondersteunen Password Manager Pro?

 • Platforms (voor opnieuw instellen van wachtwoorden): Windows, Windows Domain, Linux, IBM AIX, IBM AS400, HP UNIX, Solaris, Mac OS, Sun Oracle XSCF, Sun Oracle ALOM, Sun Oracle ILOM, VMWare ESXi, MS SQL server, MySQL Server, Oracle DB Server, Sybase ASE, LDAP Server, HP iLO, HP ProCurve- en Cisco-apparaten (IOS, CatOS, PIX), Juniper Netscreen-apparaten
 • Platformen (voor productinstallatie): Windows, Linux

Welke problemen lost Password Manager Pro op?

Als u een IT-beheerder bent die verantwoordelijk is voor het veilig beheren van uw IT-infrastructuur, vraag uzelf dan het volgende:

 • Verdrinkt u in een berg bevoorrechte wachtwoorden? Slaat u beheerderswachtwoorden op in werkbladen en bestanden zonder opmaak?
 • Vindt u het lastig om te volgen wie toegang tot welke accounts heeft?
 • Meldt u zich tijdrovend en afzonderlijk aan bij elke applicatie om periodiek wachtwoorden te veranderen?

Indien ja, heeft u zeker Password Manager Pro nodig!

Er zijn zijn letterlijk heel veel administratieve/bevoorrechte wachtwoorden in bedrijven. Servers, databases, schakelaars, routers, firewalls en alle andere hardware of software, kunnen een even groot aantal beheerderswachtwoorden hebben. Deze wachtwoorden worden onveilig opgeslagen in rekenbladen, tekstbestanden en zelfs afgedrukt, en worden door een groep beheerders gedeeld.

Deze traditionele praktijk brengt een hoop kwesties met zich mee, zoals:

 • Onveilige opslag van wachtwoorden, waardoor het bedreigingen voor de veiligheid gemakkelijker wordt gemaakt
 • Ongecontroleerde voorrechten supergebruikers
 • Geen op functie gebaseerde toegangscontrole; interne controles worden kwetsbaar
 • Gebrek aan verantwoordelijkheid voor acties
 • Geen voorziening voor afdwingen standaard werkwijzen/beleid wachtwoorden
 • Geen gecentraliseerde controle

Password Manager Pro lost al deze problemen op door het leveren van een veilig systeem voor opslaan, beheren, en delen van wachtwoorden.

Wat zijn de licentieopties voor Password Manager Pro?

Er zijn drie licentiesoorten:

 • Proefdownload geldig 30 dagen, ondersteunt maximaal 2 beheerders. U kunt de functies van de Enterprise-versie testen.
 • Free-versie software met licentie waarmee u tot 1 beheerder heeft en tot 10 hulpbronnen kunt beheren.
 • Registered Version - licenties zijn gebaseerd op twee factoren:
  1. Aantal beheerders
  2. Soort versie: Standard, Premium of Enterprise

N.B.:

Password Manager Pro wordt geleverd met vier gebruikersrollen: beheerder, wachtwoordbeheerder, wachtwoordgebruiker en wachtwoordauditor. De term „beheerder” geeft zowel beheerders en wachtwoordbeheerders aan. Dus de licenties beperken het aantal beheerders EN wachtwoordbeheerders. Er geldt geen beperking voor het aantal wachtwoordgebruikers en wachtwoordauditors. Raadpleeg dit onderdeel van onze hulpdocumentatie voor meer gegevens over de vier gebruikersrollen.

 • Standard-versie: als u een veilige opslagplaats wilt hebben voor uw wachtwoorden en ze selectief wilt delen met uw gebruikers, is de Standard-versie ideaal.
 • Premium-versie: als u naast het opslaan en delen van uw wachtwoorden functies op bedrijfsniveau wilt hebben voor wachtwoordbeheer, zoals externe synchronisatie van wachtwoorden, wachtwoordwaarschuwingen en -meldingen, application-to-application wachtwoordbeheer, rapporten, hoge beschikbaarheid en andere, dan is de Premium-versie de beste keuze.
 • Enterprise-versie: Als u meer zakelijke functies nodig heeft, zoals automatische detectie van bevoorrechte accounts, integratie met ticketsystemen en SIEM-oplossingen, configuratie van jump-server, application-to-application wachtwoordbeheer, gebruiksklare nalevingsrapporten, SQL-server/-cluster als backend-database, is de Enterprise-versie ideaal.

Functiematrix voor wachtwoordbeheer

Standard-versie Premium-versie Enterprise-versie
 • Beheer gebruiker/gebruikersgroep
 • Wachtwoordopslag
 • Wachtwoordbeleid
 • Wachtwoorden delen en beheer
 • Audit/auditmeldingen
 • AD/LDAP-integratie
 • AD-gebruikersgroep/OE synchroniseren
 • Offline toegang
 • Kennisgeving Veranderen wachtwoord
 • Herstel van back-up en bij rampen
 • Automatisch aanmelden
 • Tweeledige verificatie: uniek wachtwoord gegenereerd via e-mail
 • Rebranding
 • Mobiele toegang (Android, iOS, Windows)
 • Browseruitbreidingen (Chrome, FireFox en Internet Explorer)
 • Alle functies van de Standard-versie
 • Hulp bij automatisch aanmelden
 • Wwchtwoordwaarschuwingen en meldingen
 • Bulksgewijs configureren
 • Extern opnieuw wachtwoorden instellen (op aanvraag, gepland en gebaseerd op regel)
 • - voor Windows, Windows-domein, Windows Service-accounts, Windows Scheduled Accounts, Flavors of UNIX en Linux, Cisco, HP ProCurve- en Juniper Netscreen-apparaten, MS SQL Server, MySQL Server, Oracle DB Server en Sybase ASE, LDAP Server
 • Directe verificatie van wachtwoorden voor synchronisatie met externe systemen
 • Controlewerkstroom voor wachtwoordtoegang
 • Opname sessie met voorrechten
 • Rapporten
 • API’s voor wachtwoordbeheer voor applicatie-tot-applicatie wachtwoordbeheer
 • Tweeledige verificatie: RSA, PhoneFactor, Google Authenticator
 • Architectuur voor hoge beschikbaarheid
 • Alle functies van Premium-versie
 • Ondersteuning voor LDAP-synchronisatie
 • Synchronisatie AD-hulpbronnen
 • Rotatie van versleutelingssleutel
 • Detectie bevoorrechte accounts
 • Integratie van ticketsysteem
 • SNMP, integratie systeemlogboek e-mailsjablonen
 • Onvertraagde meldingen en Integratie van SIEM
 • Configuratie van Jump Server
 • Beheer van federatieve identiteiten
 • Tweeledige verificatie: op basis van Radius, smartcard
 • Gebruiksklare gebruikersrapporten
 • SQL-server/Cluster als back-end-database
 • Schaduwen en beëindiging bevoorrechte sessie
 • Listener voor opnieuw instellen wachtwoord van klant
 • Aangepaste rapporten
 • Wachtwoorden exporteren als gecodeerde HTML
 • RESTful API’s voor integratie met toepassingen van derden