AD-update

Self-service AD-update

'Eindgebruiker zelf updaten', een oplossing om informatie van eindgebruikers in Active Directory actueel en nauwkeurig te houden; om de eindgebruiker zijn alternatieve telefoonnummers (privé- en contactgegevens in noodgevallen) te laten invullen; om profielen van eindgebruikers in Active Directory te standaardiseren!

Hier is self-service AD Update via het web! Deze functie, een integraal deel van ADSelfService Plus (het 3-in-1 hulpprogramma voor wachtwoord self-service), laat eindgebruikers zelf hun contact- en privégegevens updaten in Active Directory zonder enige hulp van de IT-helpdesk.

Self-service Active Directory-update biedt een  'slepen en neerzetten' aanpasbare webinterface, die meer controle geeft aan IT-beheerders/helpdesk, en ze de opmaak van mapprofielen van eindgebruikers laat standaardiseren. Met andere woorden, gebruikers updaten hun Active Directory-gegevens precies op de manier die u wilt!

self update layout customization

Functies en voordelen van Self Service AD Update:

Diepgaande informatie over de Active Directory Self Update...

Nu werken medewerkers hun persoonlijke gegevens bij precies op de manier die u wilt! En u zult ook blij zijn dat uw MCSE of technische expertise niet wordt verspild aan administratieve activiteiten, zoals bijwerken van contactgegevens van gebruikers in Active Directory!

Andere functies

Zelf wachtwoord opnieuw instellen

Bespaar Active Directory-gebruikers lange wachttijden bij bellen met helpdesks door ze zelf het wachtwoord opnieuw te laten instellen. Opnieuw instellen van wachtwoord in slechts één muisklik met ADSelfService Plus!

Zelf account ontgrendelen

Bevrijd Active Directory-gebruikers van langdurige oproepen naar de helpdesk met de optie zelf account ontgrendelen van ADSelfService Plus. Een account ontgrendelen met ADSelfService Plus is kinderspel!

Melding afloop wachtwoord/account

Maak Active Directory-gebruikers bekend dat hun wachtwoord/account binnenkort afloopt door ze deze afloopmeldingen voor wachtwoord/account te e-mailen.

Enforcer wachtwoordbeleid

Zorg voor sterke gebruikerswachtwoorden die verschillende bedreigingen van hackers kunnen weerstaan met ADSelfService Plus door Active Directory-gebruikers te dwingen to voldoen aan wachtwoorden die naleving volgen via weergeven vereisten voor complexiteit voor wachtwoorden.

Automatisch wachtwoord opnieuw instellen/account ontgrendelen

Bevrijd Active Directory-gebruikers van het 'onthouden van afloop account/wachtwoord' met de functie 'automatisch opnieuw instellen wachtwoord/account ontgrendelen' die de taak voor opnieuw instellen wachtwoord/account ontgrendelen voor gebruikers automatiseert.