Desktop Central

 -

Software voor server en desktopbeheer

Software voor server en desktopbeheer

Beheer desktop en mobiele apparaten met Desktop Central

Desktop Central is een software via het web voor beheren server, desktop en mobiele apparaten die helpt bij het beheren van duizenden servers/desktops/mobiele apparaten vanaf vanaf een centrale locatie. Het automatiseert de complete levenscyclus van bureaubladbeheer, van een eenvoudige systeemconfiguratie tot complexe implmentatie van software. Met de netwerk-neutrale architectuur kan de beheerder gemakkelijk desktops/servers beheren in alle Windows-netwerken, zoals Active Directory, werkgroep, of andere directorydiensten.

Automatiseren van uw routines voor beheren desktop

Desktop Central automatiseert reguliere activiteiten voor desktopbeheer zoals, installeren software, patches, en servicepacks op cliëntcomputers, standaardiseren van de desktops door toepassen van uniforme configuraties, zoals wallpapers, snelkoppelingen, printer, enz., om de cliëntcomputers te beveiligen door beperken van USB, toepassen van beveiligingsbeleid, enz., en inschakelen van audits van de netwerksystemen met complete geegvens overhardware/softwarevoorraden, naleving licentie, opsporen gebruik van verboden software in netwerksystemen, enz. Eenvoudig gezegd: het helpt beheerers bij het automatiseren, standaardiseren, beveiligen, en bij audits van hun Windows-netwerk.

Net als bij routines voor automatiseren desktopbeheer, kunt u ook uw beheer van mobiele apparaten automatiseren voor het implementeren van profielen en beleid, apparaten configureren voor Wifi, VPN, e-mailaccounts, enz., beperkingen toepassen voor gebruik van camera, browser, enz., en uw apparaten beveiligen, zoals inschakelen van codes, extern vergrendelen/wissen, enz.

Functies voor desktopbeheer

Desktop Central is een complete software voor beheren Windows-serverdesktop management software voor implementatie software, patchbeheer, activabeheer, extern delen van desktop, implementatie servicepack, configuraties, Active Directory-rapporten, aanmeldrapporten gebruikers en Windows-systeemtools.

Functies beheer mobiele apparaten

Naast server- en desktopbeheer kunt u met Desktop Central ook uw mobiele apparaten beheren voor het uitvoeren van profielbeheer, activabeheer, App-beheer, en beheren beveiliging.

Welke platformen/leveranciers/technologieën worden ondersteund?

Platformen: Windows, Mac, iOS.
Besturingssysteem: Desktops (Windows 2000 Professional, XP Professional, Vista, Windows 7, Windows 8, Mac, 10.6, Mac 10.7 ), servers (Windows 2000, Windows 2003, Windows 2008, Windows 2008 R2, Windows 2012, Terminal Clients, en mobiele apparaten met iOS 4 en hoger.
Technologieën: Windows Active Directory en op werkgroep gebaseerde installatie van netwerk.
Leveranciers: Microsoft, Apple.

tleft tright
 

Citaat getuigenisEr zijn veel producten zoals Desktop Central in de markt, maar tot nu toe heeft Desktop Central bewezen bij ons te passen, en het is voordelig geprijsd. Het toevoegen van Desktop Central aan onze mix van administratieve applicaties heeft ons kleine IT-team geholpen bij het krijgen van controle over onze werkstations en heeft ons talloze uren werk bespaard, die anders zouden zijn besteed aan handmatige administratie.Citaat getuigenis aan rechterkant  

Pekin Hospital
  Dan Tharp, IT Director, Pekin Hospital Meer getuigenissen weergeven
 
bleft bright

Standard editie
(voor LAN)
Professional editie
(voor LAN)
Enterprise editie
(Voor WAN)

Omvat Windows-configuraties , Delen desktop , Active Directory-rapporten , Aanmeldrapporten gebruikers , Systeemtools en Beheer mobiele apparaten Add-on*

Ideaal voor beheren van desktops in het LAN. Omvat alle functies van Standaard editie en Patchbeheer en Software-installatie en Installatie servicepack en Voorraadbeheer

Geschikt voor bedrijven met meerdere kantoren (WAN) die vanaf een centrale locatie moeten worden beheerd. Omvat alle functies van Professional editie en Ondersteuning voor Distributieserver voor optimalisatie bandwijdte

opsommingsteken Begint bij $295

opsommingsteken Begint bij @ $545

opsommingsteken Begint bij @ $695

*Prijs voor add-on is afzonderlijk