Zorg voor beveiliging van SQL-server en conformiteit.

 

SQL-auditlogboeken vormen een van de meest cruciale elementen van een SIEM-oplossing (Security Information and Event Management). Ze bieden waardevolle informatie over interessante beveiligingsgebeurtenissen, zoals wijzigingen in een van uw databases. Het analyseren van het auditspoor is niet alleen van vitaal belang voor het snel detecteren en reageren op beveiligingsincidenten, maar ook voor het terugvinden van beveiligingsincidenten in het geval van een datalek.

Een SIEM-oplossing met ingebouwde SQL-controle is misschien wel de beste manier om activiteiten op uw SQL-servers te volgen en te reageren op beveiligingsincidenten voordat deze leiden tot datalekken.

Download ons gratis e-book voor meer informatie over de basisprincipes bij audits en beveiliging van uw SQL-servers. In dit e-book worden belangrijke vereisten en overwegingen behandeld en een lijst met cruciale auditrapporten en waarschuwingen geboden. Ook wordt onderzocht hoe een SIEM-oplossing, zoals Log360, u kan helpen bij het controleren en beveiligen van uw SQL-servers.

Leer meer over de basisprincipes bij
SQL-audits.

  • Door te klikken op ‘Audit SQL’, stemt u in met de licentie-overeenkomst en het Privacybeleid.

Hartelijk dank!

Een van onze oplossingsdeskundigen neemt binnenkort contact met u op

  Zoho Corporation Pvt. Ltd. Alle rechten voorbehouden.