NetFlow Analyzer - Functies

 

Bekijk hoe bandbreedte bedrijfsnetwerk wordt gebruik. Genoeg bandbreedte toewijzen voor applicaties die kritiek zijn voor bedrijven.

 Meer informatie

Verkrijg onvertraagde zichtbaarheid van uw netwerkverkeer met NetFlow Analyzer. Weet onvertraagd wie uw actiefste deelnemers op het netwerk zijn.

 Meer informatie

Stem de mogelijkheid van NetFlow Analyzer voor uitgebreide ondersteuning van Cisco-technologieën af met controle van verschillende vormen van netwerkverkeer.

 Meer informatie

Controleert doorlopend beschikbaarheid van WAN-link, latentie en prestatie door afstemming met Cisco IP SLA technologie


 Meer informatie

Controle bandbreedtegebruik door de verschillende afdelingen in uw organisatie. Weet hoe veel bandbreedte elk afdeling verbruikt.

 Meer informatie

De populairste applicaties op uw netwerk weergeven. Zorg ervoor dat de applicaties die kritiek voor zijn voor uw bedrijfsvoering maximale prioriteit krijgen.

 Meer informatie

Versnel probleemoplossing in uw netwerk dat rijk aan media is en bespaar tijd, geld, en meer.

 Meer informatie

Site-to-site bezoekpatronen weergeven in uw netwerk. Wijs uw bandbreedte correct toe.


 Meer informatie

De doeltreffendheid weergeven van uw WAN-optimalisatie via WAAS-rapporten. Meer informatie

Gemakkelijk converteren gegevens naar informatie. Let op de meest vitale verkeersinformatie die het belangrijkste voor u is. Meer informatie

Controleer uw kritieke netwerkapparaten (routers/switches) met stromen en genereer informatie die kritiek voor uw missie is om ervoor te zorgen dat de bandbreedte van uw netwerk juist wordt gebruikt.

 Meer informatie

Waarschuwingen instellen gebaseerd op drempels voor uw netwerkbezoek. Wees de eerste die op de hoogte is overtredingen van uw netwerkgebruik.

 Meer informatie

Identificeer en controleer applicaties die uw netwerkbandbreedte gebruiken. Zorg ervoor dat de juiste applicaties uw bandbreedte gebruiken en bekijk ook hoe uw QoS-beleid van invloed is op deze applicaties.


 Meer informatie

Add-ons voor de Essential versie
(standaard verkrijgbaar in de Distributed versie)

Beoordelen van de toekomstige vereisten van uw netwerk gebaseerd op rapporten over capaciteitsplanning.


 Meer informatie

Zorg voor eerlijke facturatie vanuit uw ISP. U kan dit ook gebruiken voor doorbelasten naar uw verschillende afdelingen.

 Meer informatie

Categoriseren applicaties met dynamische poorten met NBAR-controle via NetFlow Analyzer.


 Meer informatie

Valideer de doeltreffendheid van uw QoS-beleid met CBQoS-rapporten van NetFlow Analyzer. Prioritiseer uw netwerkbezoek dienovereenkomstig.


 Meer informatie

Controleer kritieke factoren die van invloed zijn op VoIP, videoprestaties en zorg voor de beste serviceniveaus. Zorgen voor naadloze WAN-connectiviteit via WAN RTT-controle.

 Meer informatie

Zorgen voor 100% netwerkveiligheid door balanceren van de kracht van onze eigen Continuous Stream Mining Engine voor analyse van netwerkgedrag. Hou scans, probes, DoS-aanvallen en meer weg.

 Meer informatie

Een krachtige add-on voor NetFlow Analyzer, die de mogelijkheden ervan van onbewerkte gegevens vergroot en de analytische mogelijkheden verbetert van ManageEngine NetFlow Analyzer.

 Meer informatie