Krig de visibiliteit die u nodig heeft om uw netwerk te beheren

Netwerkbeheer

Visualiseren en oplossen WAN-/ routerproblemen. Controleer routers en interfaces, bandbreedte en WAN-koppelingen op beschikbaarheid en prestatie.

Controleren van kwaliteit van VoIP-oproepen pro-actief op WAN-infrastructuur en probleemoplossing van slechte VoIP-prestaties.

Automatisch in kaart brengen L1/L2-netwerk voor visualiseren en detecteren netwerkuitval en vermindering van prestaties.

Continue controle van beschikbaarheid, latentie en prestaties van WAN-koppeling en afstemmen met Cisco IP SLA-technologie.

Controleer servers op OS van meerdere leveranciers

Serverbeheer

Controleer zowel fysieke en virtuele servers voor meerdere leveranciers van OS, zoals Windows, Linux, Solaris, Unix, VMware, enz.

Diepgaande controle zonder medewerkers van VMware-gevirtualiseerde servers met meer dan 70 VMware-prestatiebewakingen.

Gebruikt WMI-kenmerken voor controleren van Microsoft hyper-v hosts en diepgaande gastprestaties met meer dan 40 diepgaande soorten metriek.

Controleer en beheer host, VM’s en opslagplaatsen van Citrix XenServer en krijg de vereiste visibiliteit voor hun prestaties.

Controleer en beheer processen die worden uitgevoerd op ontdekte apparaten met SNMP/ WMI/ CLI.

OpManager gebruikt protocollen, zoals SNMP, WMI of CLI voor controleren van systeemmiddelen en verzamelen van prestatiegegevens.

Storingen traceren en oplossen vóórdat ze optreden

Fout- en prestatiebeheer

Verzameling hulpmiddelen voor netwerkbewaking van OpManager voor probleemoplossing op het eerste en tweede niveau.

Ontwerp en automatiseer met gemak stappen voor probleemoplossing op eerste niveau voor netwerkfouten en doorlopende onderhoudstaken.

Een robuuste op regel gebaseerde engine voor verwerken van traps die ongeveer 300 SNMP-traps per seconde ondersteunt.

Gecentraliseerde controle van gebeurtenislogboek voor controle van kritieke beveiligingslogboeken op alle Windows-servers en werkstations in uw netwerk.

Op regel gebaseerde methode van controle van systeemlogboek voor lezen van binnenkomende systeemlogboeken en meldingen aan deze systeemlogboeken koppelen.

Analyseer beschikbaarheid van netwerk, trends in gebruik en prestatieanalyse van meer dan 100 gereed voor gebruik en aanpasbare rapporten.

 Bewaak prestaties van schijf, RAID en opslagmatrix

Opslagbeheer

Biedt meer inzicht in capaciteit, prestaties en configuratie van RAID-controllerapparaten.

Bewaakt tapewisselaars voor verschillende statusparameters om foutcondities te detecteren en alarmen te genereren.

OpManager analyseert de historische en huidige gebruikstrends op opslagcapaciteit en genereert rapporten over toekomstige trends in verkeersbenutting.

Detecteert automatisch fabric-switches in uw SAN-omgeving en genereert alarmen bij verandering in de status van de switches.

Beheer de infrastructuur van uw datacentrum

Beheer datacentrum

Creëer een exacte replica van uw datacentrum in 3D met alle rekken. Biedt onvertraagd de status van apparaten.

Proactief controleren van IT-systemen, zoals routers, switches, servers (fysiek en virtueel), taakverdeling en veel meer.

Geïntegreerde controle van datacentrum, die u helpt servers, applicaties en bandbreedte proactief te controleren vanuit een enkele webconsole.

Verken meer van OpManager met de bijhorende uitbreidingen

Houd het bandbreedtegebruik van uw netwerk in realtime bij, houd de belangrijkste gebruikers van bandbreedte op uw netwerk in de gaten en zorg dat uw bedrijfskritische applicaties maximale prioriteit krijgen.

Plan indien nodig configuratieback-ups, vergelijk twee configuratieversies van dezelfde/verschillende apparaten en houd configuratiewijzigingen in realtime bij via berichten uit het systeemlogboek die door de apparaten worden gegenereerd.

Verkrijg de status over beschikbaarheid van IP-adressen in een subnet, scan alle switches in uw netwerk en wijs switch-poorten toe aan de fysieke locatie van apparaten.

Benut het volledige potentieel van de logboekgegevens die door firewalls worden gegenereerd om informatie te verzamelen die cruciaal is voor netwerkbeveiliging. Verkrijg cruciale informatie via rapporten over beveiliging, conformiteit en bandbreedte.

Meer dan 10.000 apparaten Inschalen en zorgen voor hoge beschikbaarheid

Schaalbaarheid op bedrijfsniveau

Levert diepgaande visibiliteit van uw activa die aanwezig zijn in de IT-omgeving. Helpt u uitvoertijd en beschikbaarheid van service te garanderen.

Biedt een uniforme controle voor netwerkcontrole voor gedistribueerde infrastructuur. Schaalt meer dan 100.000 interfaces of 10.000 apparaten in.

Door de architectuur waarin controleren centraal staat, kan worden ingeschaald als en wanneer een bedrijf groeit en zich uitbreidt.

Een veilige en robuuste communicatie tussen de centrale en de controleservers die op externe vestigingen worden geïmplementeerd.

De module Hoofdoorzaakanalyse biedt onvertraagde visibiliteit voor de recente gebeurtenissen en helpt u snel netwerkfouten te identificeren.

Het bereik van OpManager uitbreiden met de invoegtoepassing

Uitgebreid infrastructuurbeheer van datacentrum

Bewaak toepassingsprestaties in fysieke, virtuele en cloudomgevingen, zodat bedrijfskritische zakelijke apps voldoen aan de verwachtingen van eindgebruikers.

Gemakkelijk aan de slag met hulpmiddelen voor installatie

Zelf implementeren

Ervaar de nieuwe verbeterde engine voor netwerkdetectie die 5x sneller is. Ontdekt meer dan 15.000 interfaces in een minuut.

Versnel apparaatconfiguratie door automatisch prestatiebewakingen, meldingsprofielen en meer te koppelen tijdens initiële ontdekking.

„Controlesjablonen” bevatten vooraf gedefinieerde set controleparameters en controle-interval voor een specifieke apparaatsoort.

Videozone
OpManager Customer Videos
Altaleb Alshenqiti - Ministry of National Guard - Health Affairs
  
 •  IT Admin van „Royal Flying Doctor Service”, Australië
   Jonathan, klant van ManageEngine
 •  Michael, Network & Tech, klant van ManageEngine
   Altaleb Alshenqiti - Ministry of National Guard - Health Affairs
 •  David Tremont, Associate Directory of Infrastructure, VS
   Todd Haverstock, Administrative Director
 •  Donald Stewart, IT Manager from Crest Industries
   John Rosser, MIS Manager - Yale Chase Equipment & Services