Functies OpManager

Krijg de visibiliteit die u nodig heeft om uw netwerk te beheren

Visualiseren en oplossen WAN-/ routerproblemen. Controleren router en interfaces, bandbreedte, WAN-koppelingen voor beschikbaarheid en prestaties

 Meer informatie

Controleren van kwaliteit van VoIP-oproepen pro-actief op WAN-infrastructuur en probleemoplossing van slechte VoIP-prestaties.

 Meer informatie

Automatisch in kaart brengen L1/L2-netwerk voor visualiseren en detecteren netwerkuitval en vermindering van prestaties.

 Meer informatie

Continu controle van beschikbaarheid, latentie en prestaties van WAN-koppeling en afstemmen met Cisco IP SLA-technologie.

 Meer informatie

Automatiseren van op beleid gebaseerde verandering, configuratie en compliance van uw netwerkapparaten in uw IT.

 Meer informatie

Op stroom gebaseerde analyse over netwerkverkeer voor controleren hoe uw bandbreedte precies wordt benut door gebruikers, applicaties, enz.

 Meer informatie
Serverbeheer

Controleer zowel fysieke en virtuele servers voor meerdere leveranciers van OS, zoals Windows, Linux, Solaris, Unix, VMware, enz.

 Meer informatie

Diepgaande contorle zonder medewerkers van VMware-gevirtualiseerde servers met meer dan 70 VMware-prestatiemonitors.

 Meer informatie

Gebruikt WMI-kenmerken voor controleren van Microsoft hyper-v hosts en diepgaande gastprestaties met meer dan 40 diepgaande soorten metriek.

 Meer informatie

Contrleer en beheer host, VMs en opslagplekken van Citrix XenServer en krijg de vereiste visibiliteit voor hun prestaties.

 Meer informatie

Controleer en beheer processen die worden uitgevoerd op ontdekte apparaten met SNMP/ WMI/ CLI.

 Meer informatie

OpManager gebruikt protocollen, zoals SNMP, WMI of CLI voor contoleren van systeemmiddelen en verzamelen van prestatiegegevens.

 Meer informatie
Meer informatie
Applicatieprestaties controleren

OpManager koppelt de Active Directory-monitors automatisch aan de server en start controle en prestaties op.

 Meer informatie

Proactief 24x7 controleren van MS SQL-servers om ervoor te zorgen dan de applicaties die kritiek voor uw bedrijf zijn effectief presteren.

 Meer informatie

Helpt u achter de status te komen van uw Exchange-servers, opsporen van Exchange-problemen, opsporen van storingen, minimaliseren van uitvaltijd, enz.

 Meer informatie

Helpt u bij het bouwen of consolideren van de verschillende scripts voor IT-controle voor een enkele console voor netwerkbeheer.

 Meer informatie

Controleer uw website 24 X 7 op beschikbaarheid en prestaties, en minimaliseer de kansen voor substantiële uitvaltijd en gemiste omzet./p>  Meer informatie

Controleer tekstlogboekbestanden van applicaties die kritiek voor de missie zijn onvertraagd met de op medewerker gebaseerde logbestandcontrole van OpManager.
Wees de eerste die waarschuwingen ontvangt, beoordeelt en behandelt

 Meer informatie
More Features »
Fout- en prestatiebeheer

Verzameling van de controletools voor netwerk van OpManager, die helpen bij taken voor probleemoplossing op het eerste en tweede niveau.

 Meer informatie

Ontwerp en automatiseer met gemak stappen voor probleemoplossing op eerste niveau voor netwerkfouten en doorlopende onderhoudstaken.

 Meer informatie

Een robuuste op regel gebaseerde engine voor verwerken van traps die ongeveer 300 SNMP-traps per seconde ondersteunt.

 Meer informatie

Gecentraliseerde controle van gebeurtenislogboek voor controle van kritieke beveiligingslogboeken op alle Windows-servers en werkstations in uw netwerk.

 Meer informatie

Op regel gebaseerde methode van controle van systeemlogboek voor lezen van binnenkomende systeemlogboeken en meldingen aan deze systeemlogboeken koppelen.

 Meer informatie

Analyseer beschikbaarheid van netwerk, trends in gebruik en prestatieanalyse van meer dan 100 gereed voor gebruik en aanpasbare rapporten..

 Meer informatie
More Features »
Beheer de infrastructuur van uw datacentrum

Creëer een exacte replica van uw datacentrum in 3D met alle rekken. Biedt onvertraagd de status van apparaten.

 Meer informatie

Proactief controleren van IT-systemen, zoals routers, switches, servers (fysiek en virtueel), belastingsbalansload en veel meer.

 Meer informatie

Geïntegreerde controle van datacentrum, die u helpt servers, applicaties en bandbreedte proactief te controleren vanuit een enkele webconsole.

 Meer informatie
More Features »
Meer dan 1 miljoen interfaces inschalen en zorgen voor hoge beschikbaarheid

Biedt een uniforme controle voor netwerkcontrole voor gedistribueerde infrastructuur. Schaalt meer dan 100.000 interfaces of 10.000 apparaten in/p>  Meer informatie

De architectuur waarin probe centraal staat maakt het mogelijk om in te schalen als en wanneer een bedrijf groeit en zich uitbreidt.

 Meer informatie

Een veilige en robuuste communicatie tussen de centrale en de probe-servers die op externe vestigingen worden geïmplementeerd.

 Meer informatie

De module Hoofdoorzaakanalyse biedt onvertraagde visibiliteit voor de recente gebeurtenissen en helpt u snel netwerkfouten te identificeren.

 Meer informatie

ALevert diepgaande visibiliteit van uw activa die aanwezig zijn in de IT-omgeving. Helpt u uitvoertijd en beschikbaarheid van service te garanderen.

Gemakkelijk aan de slag met tools voor installatie

 Meer informatie
More Features »
Zelf implementeren

Ervaar de nieuwe verbeterde engine voor netwerkontdekking die 5x sneller is. Ontdekt meer dan 15.000 interfaces in een minuut.

 Meer informatie

Versnel apparaatconfiguratie door automatisch prestatiemonitors, meldingsprofielen en meer te koppelen tijdens initiële ontdekking.

 Meer informatie

'Controlesjablonen' bevatten vooraf gedefinieerde set controleparameters en controle-interval voor een specifieke apparaatsoort.

 Meer informatie
More Features »