Herzie uw SaaS-uitgaven!

125+

SaaS-applicaties worden gebruikt door een organisatie

60%

van de SaaS-applicaties worden niet voldoende gebruikt

30%

van de SaaS-uitgaven zijn overbodig

Waarom hebben moderne bedrijven beheersoftware voor SaaS-uitgaven nodig?

SaaS-applicaties vormen een belangrijk onderdeel van elk modern bedrijf, maar kunnen een flinke wissel trekken op het budget. Met SaaS Manager Plus hebt u de controle over de kosten van SaaS en kunt u geld besparen. U krijgt realtime inzicht in uw SaaS-uitgaven en ziet op welke gebieden u kosten kunt besparen. Met ons SaaS-beheerplatform houdt u meer tijd over om u te richten op belangrijkere zaken en het zorgt ervoor dat u het maximale uit uw SaaS-abonnementen haalt.

ManageEngine SaaS Manager Plus biedt
talloze voordelen:

Abonnementen eenvoudig detecteren

Ontdek en volg alle SaaS-applicaties die worden gebruikt in uw organisatie. Met behulp van ons uitgebreide dashboard krijgt u waardevolle inzichten en een compleet beeld van het SaaS-ecosysteem van uw organisatie.

Efficiënt applicaties beheren

SaaS Manager Plus helpt u met het centraal beheren van uw SaaS-applicaties, applicaties van leveranciers en contracten, voor een gestroomlijnde administratie en verbeterde productiviteit.

Moeiteloos activiteiten automatiseren

Automatiseer handmatige taken zoals gebruikers toewijzen en factuurbeheer. SaaS Manager Plus helpt u met het bijhouden van de verloopdatum van licenties met een vooraf bepaalde frequentie.

SaaS-investeringen optimaliseren

Ontdek mogelijkheden om kosten te besparen en haal het maximale uit de waarde van uw SaaS-contracten. Neem op data gebaseerde besluiten om uw SaaS-kosten terug te dringen en uw rendement te maximaliseren.

Toegangsbeheer vereenvoudigen

Krijg eenvoudig toegang tot SaaS Manager Plus door gebruik te maken van de eenvoudige directory-integratie. Beheer moeiteloos gebruikerstoegang en -samenwerking, ongeacht uw directorystructuur.

Teamsamenwerking mogelijk maken

Beheer gebruikers op een efficiënte manier, wijs SaaS-applicaties toe en stroomlijn gebruikerstoegang in uw organisatie. Zorg voor een soepele samenwerking en op de gebruiker gericht SaaS-beheer om de productiviteit en het succes van uw team te bevorderen.

 

30 dagen gratis toegang

DEMO AANVRAGEN