Exchange Reporter Plus

 -

Rapportagetool voor Exchange

A Complete MS Exchange Reporting Tool

Overzicht

Microsoft Exchange Server is vandaag verreweg de meest populaire applicatie voor communicatie, samenwerking en e-messaging! MS Exchange fungeert als de spil van alle e-mailcommunicatie in de meeste zakelijke omgevingen die Microsoft Active Directory-technologie gebruiken. Het wordt een noodzaak om een Exchange-rapportagetool te hebben die een Exchange-beheerder uitrust met nauwkeurige, gedetailleerde, uitgebreide en bruikbare gegevens over alle aspecten van de MS Exchange Server.

Exchange Reporter Plus

ManageEngine Exchange Reporter Plus is een analyse- en rapportagetool voor Microsoft Exchange-servers.

Exchange Reporter Plus is een uitgebreide en complete MS Exchange-rapportagesoftware die meer dan 70 verschillende rapporten biedt over elk aspect van de Microsoft Exchange Server-omgeving. Het assortiment omvat rapporten van cruciaal belang.

Enkele van de vele vitale Exchange-taken kunnen worden uitgevoerd met Exchange Reporter Plus worden hieronder opgesomd.

Exchange Reporter Plus presenteert deze rapporten in een gemakkelijk te begrijpen formaat, dat ook geschikt is voor technisch onervaren gebruikers voor creëren en interpreteren. Naast het in een ogenblik genereren van deze rapporten, wordt ook de export van deze rapporten vergemakkelijkt. De rapporten kunnen worden gedownload als xls, csv, pdf of html bestanden voor verdere activiteiten. Wilt u meer weten? Probeer Exchange Reporter Plus in de praktijk in onze Live demo!

Hoe werkt Exchange Reporter Plus?

Gegevens, gegevens overal! Alle gegevens die een Exchange-beheerder nodig heeft, zijn beschikbaar in de Microsoft Exchange Server, Active Directory en Message Tracking en IIS-logboeken. Exchange Reporter Plus zoekt, verzamelt en consolideert gegevens uit al deze bronnen en slaat deze op in de ingebouwde softwaredatabase (een proces aangeduid als het verzamelen van gegevens). Wanneer gevraagd, maakt Exchange Reporter Plus gebruik van programmatische analytics om deze gegevens te converteren naar statistisch informatieve MS Exchange rapporten!

Technische informatie:

Platforms: Windows XP, Windows 7, Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows Server 2008.
Leveranciers: Microsoft.
Versies Exchange Server: Exchange Server 2003, Exchange Server 2007 en Exchange Server 2010.
Technologieën: Microsoft Exchange en Active Directory