Functies Exchange Reporter Plus

Fonctionnalités d'Exchange Reporter Plus

ManageEngine Exchange Reporter Plus heeft meer dan 100 verschillende rapporten. Een formidabel aantal voor rapportagetools voor Exchange Server. De rapporten zijn netjes ingedeeld op basis van de verschillende aspecten van MS Exchange Server gemakkelijkere navigatie mogelijk te maken. Deze Exchange-rapporten leveren een Exchange-beheerder de gegevens die een gezond beeld geven van de Exchange-infrastructuur in de Active Directory-organisatie.

De indeling en het bereik van de beschikbare rapporten hieronder is niets minder dan volledig. Hieronder staan een paar rapporten die van het grootste belang zijn voor een Exchange-beheerder.

 Exchange-auditrapporten

Wees u bewust van onbevoegde pogingen tot aanmelding bij postvakken of wijzigingen aan postvakmachtigingen met de auditfunctie voor Exchange-server! Exchange Reporter Plus onderzoekt de gebeurtenislogboeken van Exchange-servers en domeincontrollers om u uitgebreide auditgegevens te bieden in de vorm van rapporten, grafieken, en weergaven.

 Exchange ActiveSync-rapporten

Hou ActiveSync-verkeer in uw bedrijf bij door verkrijgen van uitgebreide rapporten over ActiveSync-gebruik, synchronisatieaanvragen, details over beleid, statusinformatie en apparaatgegevens. De ActiveSync-rapporten helpen u de verzameling mobiele apparaten met ActiveSync in de Exchange-omgeving te beheren en efficiënt verkeer van mobiele apparaten te controleren.

 Rapporten Outlook web-toegang

OWA heeft Exchange e-mails universeel beschikbaar gemaakt via zowel het web als op een desktop. OWA-rapporten van Exchange Reporter Plus helpen bij controleren van activiteiten op Outlook Web Access door het filteren van gegevens op gebruikers, browser en zelfs op IP-adres van cliënten!

 Rapporten over eigenschappen postvakken

Active Directory-postvakken zijn cruciale elementen van een Exchange Server-omgeving. Rapport over eigenschappen van postvakken van Exchange Reporter Plus levert een beheerder nauwkeurige gegevens over groottes van postvakken, inactieve en verborgen postvakken, groei van postvakken, en elk ander attribuut van het Exchange-postvak.

 Rapporten over grootte postvakken

Controleren van de grootte van het postvak en de groei ervan is niet langer een moeilijke taak. Met rapporten over Grootte Exchange-postvak kunt u snel inzicht krijgen over de huidige grootte van het postvak, groei van postvak, en beperkingen voor grootte van postvakken. Een snelle vergelijking van de huidige omvang ten opzichte van de quotagrenzen wordt mede mogelijk gemaakt!

 Rapporten over inhoud postvakken

Rapportage over inhoud postvakken van Exchange Reporter Plus zijn een uitgebreide tool voor volgen van Exchange-berichten. U kunt het gegenereerde rapport filteren op basis van verschillende parameters die het volgende omvatten: 1) trefwoorden in berichten, zowel op onderwerp als tekst 2) eigenschappen e-mailbijlagen op grootte, bestandsnaam en zelfs bestandsextensies en 3) mapeigenschappen, zoals grootte en aantal berichten. De rapporten zijn zeer nuttig bij optimalisatie van hulpbronnen en bestrijden van spam!

 Rapporten over verkeer postvakken

Rapporten over verkeer van postvakken helpen bij het opsporen van het verkeer naar elk postvak. Het bericht kan zowel worden gefilterd op verzender als ontvanger, en ook op het aantal berichten en omvang!

 Rapporten over permissie postvakken

Rapport over permissies postvakken van Exchange Reporter Plus helpt een Exchange-beheerder om de rechten van het postvak op een efficiënte manier te beheren. Deze off-the-shelf rapporten zijn een essentieel hulpmiddel om snel inzicht te krijgen in de machtigingen die zijn gekoppeld aan postvakken en gebruikers, en daarbij te zorgen voor de veiligheid van de postvakinformatie.

 Rapport Distributielijst

Active Directory-mailinglijsten zijn een geweldige manier om in één keer informatie met gebruikers te delen! Rapporten van Exchange Reporter Plus zorgen ervoor dat schadelijke gegevens niet hetzelfde medium gebruiken, en houdt ook controle over de activiteit van elke gebruiker op een distributielijst!

 Rapport inhoud openbare map

Een centrale opslagplaats van gegevens vereist een scherpere bewaking. Rapporten over inhoud openbare mappen van Exchange Reporter Plus verzorgen dit door rapportage over alle vitale statistieken van openbare mappen, met diepgaande niveaus van de soort gegevens in de mappen!/p>