Functies

Audit Windows Active Directory

Zorg ervoor dat kritieke hulpbronnen in het netwerk, zoals de domeincontrollers, worden gecontroleerd, gemonitord en gerapporteerd met alle gegevens over gebruikers, groepen, GPO, computer en OU-veranderingen, met meer dan 150 gedetailleerde gebeurtenisspecifieke rapporten en directe e-mailmeldingen.

Audit aan- en afmelding in Windows

Controleer de kritieke aan- en afmeldingstijd op gebruikerswerkstations samen met de tijdsduur. Bekijk en plan grafische rapporten met e-mailmeldingen voor periodieke analyse en snelle reactie bij bedreigingen voor de beveiliging.

Audit Windows-bestandsservers

Volg het aanmaken, wijzigen en verwijderen van bestanden vanuit bevoegde / onbevoegde toegang, met gedetailleerd onderzoek naar de veranderingen aan de bestand- en mapstructuur, shares en machtigingen van documenten.

Audit Windows-servers

Volg het aan- en afmelden en plan het volgen van gebeurtenissen zoals RADIUS-aanmelding, activiteit van Terminal Services, aanmeldingsduur en aanmeldingshistorie. Aan audit gerelateerde processen kunnen in de gaten worden gehouden door het volgen van Windows Schedule-taken.

Auditrapporten naleving

Voldoen aan vereisten voor naleving van SOX, HIPAA, PCI-DSS, FISMA en GLBA, die verplichten dat een effectieve controle van informatiebeveiliging zorgt voor doorlopende monitoring, controle en rapportage over elke verandering in de omgeving van Windows Active Directory en servers.