Aan de slag met AWS

Beheer uw IT-infrastructuur via de cloud in realtime door oplossingen voor IT-beheer van ManageEngine te hosten in uw Amazon Machine Images (AMI's). AWS Marketplace-gebruikers kunnen ook gebruikmaken van het BYOL-model (Bring Your Own License). Ze kunnen onze applicaties dan rechtstreeks gebruiken op abonnementsbasis.

Belangrijke voordelen van dit model:

  • Configureer applicaties binnen een paar minuten in uw AMI's dankzij de snelle functies voor implementatie en installatie.
  • U kunt kiezen uit diverse zakelijke applicaties van Zoho voor beter IT-beheer die beschikbaar zijn in de lokale Amazon-cloud.
  • Integratie met producten van derden in de verschillende sectoren om de IT-productiviteit te verhogen.
  • Leer onze applicaties kennen met behulp van gratis proefversies, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.
  • Groeit probleemloos mee met de groei van uw bedrijf.
  • Betaal naar gebruik met flexibele prijsmodellen die aansluiten bij uw budget.
  • Los onderweg problemen met IT-beheer en zakelijke problemen op met ondersteuning voor Windows Mobile.
  • Al uw software in één repository voor een naadloze gebruikerservaring.

Kies de juiste applicaties voor het IT-beheer van uw organisatie

 

Identiteits- en toegangsbeheer

Beheer van Active Directory

ADManager Plus

Active Directory, Microsoft 365 en Exchange beheren en erover rapporteren vanaf een webgebaseerde console. Automatiseer user life cycle management, faciliteer toegangscontrole met workflows, zorg voor veilige delegatie naar de helpdesk en voldoe aan de eisen voor compliance-audits.

Vind het op AWS »

ADAudit Plus

Waarborg netwerkbeveiliging en -compliance door kritieke GPO-wijzigingen bij te houden, gebruikersaanmeldingen te monitoren, accountvergrendelingen te analyseren, schadelijke interne gebruikers te spotten en meer.

Vind het op AWS »

ADSelfService Plus

Implementeer selfservice wachtwoordbeheer en SSO voor aanmeldingen bij Active Directory en zakelijke cloudapps. Beveilig computeraanmeldingen (Windows, Linux en macOS) en VPN-logons met MFA. Voorkom diefstal van inloggegevens met aanpasbare en risicogebaseerde voorwaardelijke toegang.

Vind het op AWS »

Beheer en administratie van identiteiten

M365 Manager Plus

Rapporteer over, beheer, monitor, audit en maak waarschuwingen voor kritieke activiteiten in Exchange Online, Azure AD, Skype for Business, OneDrive for Business, Microsoft Teams en andere Microsoft 365-services - allemaal op één plek.

Vind het op AWS »

Beheer van geprivilegieerde toegang

Password Manager Pro

Vermijd wachtwoordmoeheid met een veilig, gecentraliseerd beheer van geprivilegieerde wachtwoorden. Voorkom misbruik van rechten door wachtwoorddelen en granulaire toegangscontroles selectief in te schakelen op basis van gebruikersrollen en -vereisten.

Vind het op AWS »
 

Servicebeheer

Enterprise & IT Service Management

ServiceDesk Plus

Lever feilloze IT-services met intelligente automatiseringen, gestandaardiseerde workflows en verbeterde selfservice-mogelijkheden. Breid bewezen best practices van ITSM uit naar andere afdelingen, zoals HR en locaties die eigen zakelijke servicedeskfuncties gebruiken.

Vind het op AWS »
 

SIEM (Security Information & Event Management)

Beheer van beveiligingsinformatiegebeurtenissen en analyse van gebruikersentiteitengedrag

Firewall Analyzer

Haal alles uit uw netwerkbeveiligingsinfrastructuur door firewall-regels te beheren en te optimaliseren, configuratiewijzigingen te monitoren, compliance te waarborgen en firewall-logboeken te analyseren.

Vind het op AWS »

ADAudit Plus

Waarborg netwerkbeveiliging en -compliance door kritieke GPO-wijzigingen bij te houden, gebruikersaanmeldingen te monitoren, accountvergrendelingen te analyseren, schadelijke interne gebruikers te spotten en meer.

Vind het op AWS »

SharePoint Manager Plus

Beveilig uw SharePoint-omgeving, zowel lokaal als in Microsoft 365, door wijzigingen van kritieke rechten en groepen te auditen en gebruiksstatistieken te bekijken.

Vind het op AWS »
 

Beheer en beveiliging van unified eindpunten

Eindpuntbeheer

Endpoint Central

Beheer moderne en verouderde servers, laptops, desktops, mobile apparaten en browsers via één console.

Vind het op AWS »

Remote Access Plus

Stel technici in staat problemen met externe Windows-, macOS- and Linux-apparaten op te lossen door middel van samenwerking tussen meerdere gebruikers, bestandsoverdrachten en meer dan 12 systeemtools.

Vind het op AWS »

Eindpuntbeveiliging

Patch Manager Plus

Configureer automatische patch-implementatie voor Windows-, macOS- en Linux-eindpunten, met patchondersteuning voor meer dan 900 updates van derden in meer dan 500 applicaties van derden.

Vind het op AWS »
 

Beheer van IT-activiteiten

Monitoren van netwerkprestaties

OpManager

Monitor cruciale prestatiestatistieken en netwerkbeschikbaarheid proactief met meer dan 2.000 ingebouwde monitoren voor een breed scala aan netwerkcomponenten. Zorg voor volledig overzicht om foutbeheer te verbeteren en netwerkprestaties beter te kunnen controleren.

Vind het op AWS »

Network Configuration Manager

Behoud de volledige controle over uw netwerkconfiguraties. Track wijzigingen in realtime en gebruik aanpasbare regels voor compliancebeleid om inbreuk te voorkomen. Plan geautomatiseerde back-ups en voer externe netwerkhandelingen uit met configlets.

Vind het op AWS »

Netflow Analyzer

Krijg een totaalbeeld van uw netwerkverkeer en bandbreedteverbruik met ondersteuning voor populaire flowtechnieken. Analyseer verkeerspatronen, voer forensisch netwerkonderzoek uit, optimaliseer bandbreedte en beveilig uw netwerk met geavanceerde beveiligingsanalyse.

Vind het op AWS »

OpUtils

Scan, monitor en beveilig naadloos uw IT-resources. Wees alert op malafide apparaten en monitor netwerkbeschikbaarheid, bandbreedteverbruik en dergelijke met meer dan 30 ingebouwde netwerktools.

Vind het op AWS »

Bewaking van applicatieprestaties

Applications Manager

Zorg voor gedetailleerde inzichten op codeniveau in uw bedrijfskritieke applicaties. Los prestatieproblemen op, automatiseer handelingen en waarborg de tevredenheid van eindgebruikers met kant-en-klare ondersteuning voor meer dan 150 technologieën.

Vind het op AWS »
 

Bedrijfsapplicaties voor IT

Bedrijfsapplicaties voor IT

Zoho Analytics

Met deze selfservice software voor business intelligence en gegevensanalyse kunt u binnen enkele minuten gegevens visueel analyseren, verbluffende gegevensvisualisaties maken en gegevensinzichten verkrijgen.

Vind het op AWS »
 

MSP

IT-beheer voor Managed Service Providers (MSP's)

ServiceDesk Plus MSP

Implementeer een uitgebreide helpdesk of servicedesk met ingebouwd accountbeheer, assetbeheer, remote beheer en geavanceerde rapportagefuncties. Voorzie klanten dankzij de robuuste gegevensscheiding van de oplossing van services en ondersteuning met gecentraliseerd beheer.

Vind het op AWS »

Endpoint Central MSP

Beheer de desktops, servers, laptops en mobiele apparaten van uw klanten vanaf een centrale locatie, hoe groot of klein de organisatie ook is.

Vind het op AWS »