Uw favoriete IT-beheerapps
draaien binnen een
paar minuten op Microsoft Azure 

azure marketplace

Snelle levering, meer controle en hogere productiviteit voor uw IT.

ManageEngine's op ITIL® voorbereide helpdesksoftware, desktop & mobile device management (MDM) oplossingen, oplossing voor beheer van geprivilegieerde accounts en software voor het bouwen van aangepaste apps zijn nu beschikbaar op de Microsoft Azure Marketplace. IT-beheerders kunnen Azure-gecertificeerde images van de applicaties implementeren om snel aan de slag te gaan.

Voor opname in de Microsoft Azure Marketplace hebben onze applicaties een rigoureus certificeringsproces ondergaan. De applicaties zijn nu rechtstreeks op deze marktplaats beschikbaar op basis van een abonnement, waardoor de samenwerking tussen ManageEngine en Microsoft verder wordt versterkt.

Implementatie vanuit Microsoft Azure Marketplace.

IT-beheerteams kunnen deze applicaties implementeren en ze geschaald verdelen over de onderneming. Azure-gebruikers kunnen ook gebruikmaken van deze gespecialiseerde aanbiedingen op basis van een BYOL-model (Bring Your Own License).

Voordelen

  • U kunt applicaties in een paar minuten configureren op Azure Virtual Machines (VM's) dankzij de snelle functies voor uitrol en installatie.
  • U kunt kiezen uit een reeks zakelijke applicaties van Zoho voor beter IT-beheer die beschikbaar zijn in de Microsoft lokale cloud.
  • Integratie met producten van derden in de verschillende sectoren om de IT-productiviteit te verhogen.
  • Leer onze applicaties kennen met behulp van gratis proefversies. Zo kunt u goed onderbouwde beslissingen treffen.
  • Groeit probleemloos mee met de groei van uw bedrijf.
  • Betaal naar gebruik met flexibele prijsmodellen die aansluiten bij uw budget.
  • Los onderweg problemen met IT-beheer en zakelijke problemen op met ondersteuning voor Windows Mobile.
  • Al uw software in één repository voor een naadloze gebruikerservaring.
 
Software voor een IT-servicedesk

ManageEngine ServiceDesk Plus is op ITIL voorbereide software voor een IT-helpdesk met geïntegreerd asset- en projectbeheer. ServiceDesk Plus kan hierhier worden geïmplementeerd vanuit Microsoft Azure Marketplace.

Voor meer informatie over hoe ServiceDesk Plus u kan helpen bij het beheer van uw IT-services gaat u naar: https://www.manageengine.com/nl/nl/service-desk/

 
Beheer van unified eindpunten

Desktop Central is een unified oplossing voor het beheren van eindpunten waarmee u servers, laptops, desktops, smartphones en tablets kunt beheren vanuit een centrale locatie. Automatiseer uw reguliere desktopbeheer-routines zoals het installeren van patches, distribueren van software, beheren van IT-assets en nog veel meer. Het helpt bij het beheer van Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen. Desktop Central kan worden geïmplementeerd vanuit Microsoft Azure Marketplace.

Voor meer informatie over hoe Desktop Central u kan helpen bij het vereenvoudigen van desktopbeheer https://www.manageengine.com/nl/desktop-central/

 
Remote desktop management en MDM

Desktop Central MSP is geïntegreerde desktop- en MDM-software die Managed Service Providers helpt de desktops, servers, laptops en mobiele apparaten van hun klanten efficiënt te beheren vanuit een centraal punt. Geschikt voor kleine, middelgrote en grote MSP's. Desktop Central MSP kan worden geïmplementeerd vanuit Microsoft Azure Marketplace.

Voor meer informatie over hoe Desktop Central MSP u kan helpen bij het beheer van desktops
gaat u naar:https://www.manageengine.com/nl/desktop-management-msp/

 
Enterprise MDM

Mobile Device Manager Plus van ManageEngine is MDM-software waarmee u de mobiele apparaten binnen uw organisatie kunt beheren, controleren en beveiligen. Mobile Device Manager Plus kan worden geïmplementeerd vanuit Microsoft Azure Marketplace.

Voor meer informatie over hoe Mobile Device Manager Plus u kan helpen bij het beheren van uw apparaten gaat u naar: https://www.manageengine.com/nl/mobile-device-management/

 
Beheer van geprivilegieerde ID's voor ondernemingen

ManageEngine Password Manager Pro is een web-gebaseerde oplossing voor het beheren van geprivilegieerde ID's - wachtwoorden, SSH-sleutels, en SSL-certificaten - en voor controle en bewaking van geprivilegieerde toegang tot kritieke informatiesystemen vanuit een eenvoudig, geconsolideerd platform. Password Manager Pro kan hier worden geïmplementeerd vanuit Microsoft Azure Marketplace.

Voor meer informatie over hoe Password Manager Pro u kan helpen bij de bewaking van geprivilegieerde toegang in uw IT-netwerk gaat u naar: http://passwordmanagerpro.com/

 
“Low-coding” applicatiebouwer

Zoho Creator is een eenvoudige maar krachtige applicatiebouwer die u helpt zakelijke oplossingen voor uw onderneming te bouwen. U kunt een applicatie maken, terugkerende taken automatiseren, uw gegevens analyseren, prestaties in realtime bewaken en nog veel meer. Met de Zoho Creator-plugin kunt u een applicatie implementeren die al in het online platform van Zoho Creator aanwezig is. U kunt een applicatie helemaal vanaf het begin maken of u kunt een van de sjablonen aanpassen of zelfs een expert inhuren. U kunt Zoho Creator implementeren vanuit Microsoft Azure Marketplace.

 
Beheer- en rapportagetool voor Active Directory

ADManager Plus is een web-gebaseerde oplossing voor alle beheerbehoeften van Active Directory (AD), Office 365, Exchange, Skype for Business en G Suite. U kunt kiezen uit meer dan 150 kant-en-klare AD-rapporten met ingebouwde beheeracties met informatie over AD- en Office 365-gebruikers, inclusief hun laatste inlogtijdstip en welke gebruikers niet actief zijn geweest. U kunt aangepaste workflows maken als hulpmiddel bij AD-ticketing en compliance. U kunt routinetaken in AD automatiseren, zoals het toewijzen en intrekken van gebruikers en het opschonen van verouderde accounts.

Voor meer informatie over hoe ADManager Plus u kan helpen bij het effectief beheren van uw Active Directory-omgeving gaat u naar:
https://www.manageengine.com/nl/ad-manager/

 
Hybride Exchange-rapportage

Exchange Reporter Plus is een oplossing voor auditing, bewaking en rapportage voor zowel Exchange Servers als Exchange Online. Het omvat meer dan 300 unieke rapporten die belangrijke informatie bieden, zoals cijfers voor de omvang van mailboxen, aanmeldingen bij Outlook Web Access, apparatuur die ActiveSync ondersteunt, en meer. U kunt ook waarschuwingen configureren, zodat u onmiddellijk bericht ontvangt over kritieke wijzigingen die uw aandacht nodig hebben.


Voor meer informatie over hoe Exchange Reporter Plus het bewaken van een hybride Exchange-omgeving eenvoudiger maakt, gaat u naar:https://www.manageengine.com/nl/exchange-reports/

 

 
Rapportage, beheer en auditing voor Office 365

O365 Manager Plus is een uitgebreide oplossing voor Office 365-rapportage, -beheer, -auditing en -waarschuwingsfuncties die beheerders helpt hun Office 365-omgeving probleemloos te beheren. Met de gebruikersvriendelijke interface kunnen beheerders Exchange Online, Azure Active Directory, Skype for Business, OneDrive for Business, Yammer, Microsoft Teams en andere Office 365-services vanuit één plaats beheren.

Voor meer informatie over hoe O365 Manager Plus u kan helpen bij het beheer van uw bedrijf gaat u naar:
https://www.manageengine.com/nl/office365-management-reporting/

 
Geïntegreerde wachtwoordselfservice en
single sign-on

ADSelfService Plus is een geïntegreerde Active Directory-oplossing voor selfservice wachtwoordbeheer en single sign-on. De oplossing biedt selfservicefunctie voor wachtwoordbeheer, berichtgeving wanneer een wachtwoord verloopt, een selfservice-functie voor het bijwerken van de directory, een multi-platform wachtwoordsynchronisatiefunctie, en single sign-on voor cloudapplicaties. ADSelfService Plus ondersteunt de IT-helpdesk door vermindering van het aantal verzoeken om wachtwoorden te resetten en voorkomt dat gebruikers gefrustreerd raken doordat ze geen toegang tot de computer hebben.

Voor meer informatie over hoe O365 Manager Plus u kan helpen bij het beheer van uw bedrijf gaat u naar:
https://www.manageengine.com/nl/self-service-password/

 
Uitgebreid logboekbeheer

ManageEngine EventLog Analyzer is een logboekbeheeroplossing die organisaties helpt om aan vereisten voor auditing en compliance te voldoen. Deze oplossing verzamelt, beheert en analyseert logboeken voor gebruik in allesomvattende rapporten die voldoen aan de vereisten op het gebied van compliance en SIEM. De oplossing kan ook verbanden leggen tussen gebeurtenissen, om potentiële bedreigingen te detecteren, en waarschuwingen versturen wanneer afwijkend netwerkgedrag wordt waargenomen.

Voor meer informatie over hoe EventLog Analyzer u kan helpen uw netwerk te beveiligen, gaat u naar: https://www.manageengine.com/nl/eventlog

 
Active Directory-, Azure AD- en Windows Server-omgevingen bewaken voor verhoogde IT-beveiliging en compliance.

ADAudit Plus is een realtime, web-gebaseerde oplossing voor controle van en rapportage en berichtgeving over wijzigingen in Active Directory-, Azure AD- en Windows Server-omgevingen. Met meer dan 250 ingebouwde rapporten en kant-en-klare compliance-rapporten kunt u processen en systemen bewaken, zoals in- en uitloggen door gebruikers, Windows-bestandsservers, failover-clusters, NetApp, EMC-opslag, printers en USB-apparaten, om toe te zien op de naleving van beveiligingsnormen.

Voor meer informatie over hoe ADAudit Plus u kan helpen bij de auditing van Active Directory gaat u naar:
https://www.manageengine.com/nl/active-directory-audit/

 

Site24x7s extensions in the Microsoft Azure Marketplace
Site24x7s-extensies in Microsoft Azure Marketplace

Site24x7 is een cloud-gebaseerde full stack bewakingsoplossing die u helpt alle processen te bewaken, van de gebruikerservaring, infrastructuur-workloads, cloud-services en logboeken tot applicatieprestatie, in één unified console. Op Microsoft Azure marketplace vindt u exclusieve extensies voor Windows, Linux en .NET voor diepgaand inzicht in meer dan 50 prestatiecijfers.

Voor meer informatie over hoe Site24x7 u kan helpen bruikbare inzichten te krijgen in uw Windows-, Linux- en .NET-platformen en de oplostijd te verkorten, gaat u naar dezepagina.

 
Tool voor bewaking van applicatieprestaties

ManageEngine Applications Manager is een oplossing voor het bewaken van de prestaties van servers en applicaties waarmee IT Ops- en DevOps-teams volledig inzicht kunnen krijgen in de prestaties van elk onderdeel van hun bedrijfsapplicaties, van de URL tot de regels met code. Met kant-en-klare ondersteuning voor meer dan 130 applicaties en infrastructuurelementen helpt Applications Manager bij het sneller detecteren en oplossen van prestatieproblemen, zowel in het datacenter als in de cloud. Applications Manager kan worden geïmplementeerd vanuit Azure Marketplace. Als u wilt ontdekken hoe Applications Manager u kan helpen om bruikbare inzichten te krijgen in elk onderdeel van uw applicatie-infrastructuur en de kwaliteit van de eindgebruikerservaring wilt garanderen, gaat u naar:
https://www.manageengine.com/nl/applications_manager/